Doar infinitul si prostia sunt vesnice – Alianta D.A. nu!

Doar infinitul si prostia sunt vesnice – Alianta D.A. nu!

0 240

Alianta D.A. s-a dovedit o ecuatie grea, cu multe necunoscute si solutie unica: decesul.


Dupa actul nuptial savarsit in toale portocalii precum in Bangladesh si dragostea consumata toata intr-o singura luna in care, “in linii mari Guvernul si-a indeplinit Programul de Guvernare”, cum ne povestea pe-atunci Adriean Videanu, partenerii, plictisiti, s-au apucat sa se pipaie reciproc, cu dintii, pe la partile cele bombate, “din spate …jos, pardon de expresie”.


Basescu a inceput sa tanjeasca dupa portstindardul “Stolo draga”, premierul, moale fleasca, de unde si porecla de Moliceanu, nu intelegea ce nu intelege presedintele din prestatia sa si ameninta ca-si face bagajul sa plece, cand da Basescu sa se bucure ca scapa de Tariceanu, acesta se razgandea, de unde o a doua porecla, Razgandeanu, presedintele se bosumfla si-i arata iar premierului degetul mijlociu de la mana dreapta si tot asa. Dar se obisnuise poporul, s-a mai vazut si dragoste cu nabadai, si-apoi romanul e vestit pentru inteleapta-i vorba: “merge si asa”!


A mers si asa un timp. Treaba s-a nasparlit iremediabil cand Elena Udrea a pus piciorul in Cancelaria Prezidentiala, celalalt aflandu-se in …PNL. Nu e irelevant de mentionat ca la jumatatea distantei s-a aflat, in permanenta, Alianta D.A.


“Dracul” blond, cum a numit-o premierul pe ex-consiliera de la Cotroceni – fosta colega de partid, si-a trait intens viata de Palat, cand statea de veghe la cabinet, cu constitutia pregatita pentru momentele in care Presedintele avea „sa-i ceara” …s-o vada.


Numai ce striga Basescu “Elena, adu-mi constitutia”, ca se si rezolva de-o demisie.


Din aceste clipe de poezie prezidentiala, Elena a ramas cu multe amintiri, pe care le-a depanat pe posturile de televiziune. “De ce mi-am amintit acum de bilet? Acum mi-am amintit eu.” La tanc si-a amintit de toate, taman cand alianta tragea sa moara. Doar procentele din sondaje, destul de curioase dealtfel, o mai tineau in viata: romanii se incapatanau sa voteze “duminica viitoare” Alianta DA(?).


Amintirile Elenei si sfaturile lui Finkelstein & Silberstein, au decuplat Alianta de la aparate: ieri, premierul, redevenit barbat de-o vreme-ncoace, i-a anuntat, curajos, decesul.


Eh, e o maxima ce spune ca vesnice sunt doar infinitul si prostia iar cu infinitul nimic nu-i sigur. Asa ca, a murit, a …murit.


Gasesc romanii cu ce sa se consoleze?


Iata ce zice o stire de prima pagina: “o aradeanca isi va petrece o zi impreuna cu primarul municipiului Arad, Gheorghe Falca (finul lui Basescu n.r.), aceasta fiind castigatoarea tragerii la sorti organizata luni, in cadrul campaniei „O zi cu primarul la Primarie“”.


Viata merge inainte!


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.