Juniorii de la FC Braşov, Under 16, pe primul loc în clasamentul...

Juniorii de la FC Braşov, Under 16, pe primul loc în clasamentul Ligii Elitelor

0 369

Juniorii de Under 16 de la FC Braşov sunt tot mai aproape de câştigarea seriei şi accederea în semifinalele Ligii Elitelor. Astăzi, tinerii braşoveni au câştigat cu 1-0 derby-ul braşovean disputat contra celor de la Kids Tâmpa, meci ce a contat pentru etapa a 4-a din play-off. Singurul gol al partidei a fost marcat de Robert Moroe din lovitură de la 11 metri.

O victorie meritată, muncită, pe un teren foarte greu. Am controlat jocul de la un capăt la altul, mai ales în repriza a 2-a, atunci când am avut superioritate în teren. Iar am ratat foarte multe ocazii de gol dar baieţii au crezut în victorie până în ultimul minut, lucru ce s-a şi întamplat, marcând în minutul 90 din penalty golul victoriei.”, a spus la finalul meciului antrenorul Ionuţ Mitroi.

A fost ultimul meci din acest an, urmează o binemeritată vacanţă pentru tinerii fotbalişti. Braşovenii aşteaptă vacanţa ne iarnă neînvinşi, nici în partea de campionar regular, nici acum, până la jumătatea turului din play-off.

Îi felicităm pe băieţi pentru acest meci cât şi pentru tot parcursul din acest sezon. Urmează vacanţa de iarnă după care o perioadă de pregătire foarte bună pentru a fi şi mai puternici din toate punctele de vedere. Pentru a gestiona foarte bine şi avantajul punctelor în clasament faţă de echipele de pe locurile 2 şi 3. Asta pentru a ne îndeplini obiectivul, acela de a câştiga seria şi a merge la turneul final.”, a mai spus Ionuţ Mitroi.

Antrenorii braşoveni au început acest meci în formula: Andrei Chiriac, Emre Sezer, Robert Pandele, Alexandru Dascălu, Eduard Chelaru, Alexandru Vajoi, Manuel Răuţă, Sebastian Racz, Marco Popescu, Vlad Cioriia şi Octavian Oprea. Rezerve pentru acest meci au fost: Răzvan Cojocaru, Mattia Galliano, Bogdan Racz, Sebastian Popescu, Robret Moroe, Dario Lazăr, Gabriel Andon şi Cezar Ciucă.

După patru etape disputate în play-off-ul Ligii Elitelor Under 16, juniorii braşoveni sunt pe primul loc, detaşat, cu 35 de puncte acumulate.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.