Chiar dacă România a învins Armenia (1-0), antrenorul Mirel Rădoi a precizat...

Chiar dacă România a învins Armenia (1-0), antrenorul Mirel Rădoi a precizat că va pleca de la echipa națională

0 474

România a învins Armenia, scor 1-0, gol Mitriță (foto), și este la mâna ei în cursa spre barajul Mondialului din Qatar! Tricolorii au jucat bine, au avut și alte importante ocazii, dar nu au mai înscris…Este vorba despre ocaziile lui Ianis Hagi și, din nou, Mitriță. Echipa noastră a urcat pe locul doi în grupă, după Germania, care este virtual calificată și mai are de disputat două meciuri considerate facile acasă, cu Islanda și Liechtenstein. Dacă va aduna încă șase puncte, după aceste ultime două partide, România se poate considera calificată la barajul pentru Campionatul Mondial. De abia acolo va începe însă greul…

Chiar și așa, Mirel Rădoi (40 de ani) a anunțat că se va despărți de echipa națională după meciurile cu Islanda și Liechtenstein. „Tricolorii” vor încerca astfel să obțină biletul spre Qatar cu alt selecționer pe bancă. 

Programul în finalul Grupei J :

11 noiembrie: România – Islanda, Germania – Liechtenstein, Armenia – Macedonia de Nord

14 noiembrie: Liechtenstein – România, Armenia – Germania,  Macedonia de Nord – Islanda

Am spus destul de clar că nu voi mai continua, dar ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situația mea. Nu încerc să pun presiune pe conducerea Federației să vină cu un contract. Dacă s-ar prelungi ar trebui să fie cu acordul meu. Îmi vine greu să cred că vreți să mai fiu aici după ce în tur nu mă mai voia nimeni. Nu are rost să mai discutăm. Mă știți. Dacă am zis așa, așa rămâne. Nu mă interesează. Din luna noiembrie, echipa națională trebuie să își găsească antrenor. Indiferent ce se întâmplă, eu nu voi mai fi. Contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea. Contractul meu se termină, să aduceți pe cine vreți dumneavoastră. E momentul ca acest ciclu să se termine, să vină altcineva să preia această echipă. Trebuie să treacă la alt nivel. Sunt tânăr, mă frământă că nu pot antrena zilnic. Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos. Nu știu cât va dura pauza. După o săptămână, dacă mă va suna cineva, e posibil…Dar deja știu că nu voi mai continua la echipa națională”, a spus Mirel, în conferința de după România – Armenia. 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.