Primarul delaționist al Făgărașului i-ar da pe consilierii locali afară

Primarul delaționist al Făgărașului i-ar da pe consilierii locali afară

0 298

Gheorghe Sucaciu, primar al Făgărașului și denunțător la DNA al fostului deputat ProRomânia, avocatul făgărășean Mihai Popa, a mai comis o dudă alaltăieri la ședința Consiliului Local Făgăraș.
Pentru că 10 consilieri aparținând tuturor partidelor prezente in Consiliu au absentat de la trei ședințe consecutive ale deliberativului local, Sucaciu i-a reclamat la Prefectură și a cerut incetarea mandatelor acestora.
Prefectura a respins propunerea șturlubatică a primarului independent și a considerat că nu există motive pentru incetarea inainte de termen a mandatelor acestora.
Drept urmare, primarul ambițios și vindicativ pe respectivii consilieri nu s-a lăsat și a propus alaltăieri pe ordinea de zi a CL incetarea de drept a mandatelor respectivilor, după care i-a pus să-și voteze propriile demiteri, de această dată consilierii fiind la ședință.
Pentru că era o inutilitate să ignore indicațiile Prefecturii, riscând atacul in contencios administrativ al respectivei hotărâri, Consiliul Local a retras respectivul proiect de hotărâre de pe ordinea de zi. Nici alte proiecte destinate unor obiective locale nu au trecut la vot, semn că primarul Sucaciu nu mai controlează majoritatea din Consiliul Local Făgăraș, ceea ce-i va aduce un pomelnic de nerealizări in acest mandat și probabil finalul carierei sale ca primar de Făgăraș.

Libiu Mateescu    

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.