Allen Coliban se fălește cu munca neostoită a viceprimarului său

Allen Coliban se fălește cu munca neostoită a viceprimarului său

0 216

Primarul Brașovului, Allen Coliban, recunoaște și prin aceasta confirmă teza emisă de noi in editorialul de astăzi, și anume că greul muncii in Primărie este dus de Flavia Boghiu. Delegându-i mai toate atribuțiile primarul s-a derobat de munca plictisitoare de a infăptui hârtii, principala sarcină a unui edil. Astfel Coliban recunoaște că până și de extinderea rețelelor transportului școlar tot Flavia Boghiu s-a ocupat.
Mă bucur să vin cu această informare, importantă pentru elevi, dar și pentru părinți:

Viceprimarul Flavia Boghiu s-a implicat în extinderea rețelei transportului școlar din Brașov și, începând cu acest an școlar, transportul pentru elevi intră și în cartiere, pentru a deservi cât mai mulți copii.

Transportul școlar este benefic și pentru siguranța copilului, cât și pentru decongestionarea traficului de dimineață, astfel vă pe toți cei interesați să verifice traseele și orarul. Vă și încurajez pe voi, părinții, să folosiți acest seviciu gratuit pus la dispoziție de RAT Brașov”. a postat primarul pe rețelele de socializare.
Evident că și pentru respectarea orarului curselor RATBv, afișat in stații, brașovenii tot Flaviei trebuie să se adreseze. Probabil că și cu votul in 2024.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.