Mult-asteptata restructurare a Guvernului nu mai este necesara

Mult-asteptata restructurare a Guvernului nu mai este necesara

0 228

Pentru ca a fost o idee a democratilor, premierul a declarat ca renunta la ideea restructurarii Guvernului. Tariceanu considera ca restructurarea Executivului nu este o necesitate din punct de vedere politic sau organizatoric, iar un plan de reconfigurare a structurii guvernamentale nu e o prioritate.


„Este o idee vehiculata de colegii din PD pentru ca ei aveau tot timpul darul sa scoata teme cu care sa atace primul-ministru sau Partidul National Liberal. Am avut recent o discutie cu ei (reprezentantii PD) si m-au intrebat : dar de ce e nevoie restructurarea ? Cred ca au inteles si ei ca – din punct de vedere politic sau nici macar organizatoric – nu este necesara o restructurare la nivelul Guvernului. Nu am lucrat la un plan de restructurare a Guvernului pentru ca nu e o prioritate”, a spus Tariceanu.


Primul-ministru a declarat ca o restructurare a Guvernului a fost facuta deja prin reducerea numarului secretarilor de stat si va continua prin proiectele de descentralizare a ministerelor. El a subliniat ca nu are nimic impotriva reducerii numarului de ministri, dar a tinut sa afirme ca nici nu se pot crea ministere-mamut, si nici nu se poate ajunge ca in tari, precum Italia, unde exista un ministru al economiei si unul al comertului, sau ca in Franta, unde pe langa cei doi ministri mai exista unul si pentru energie.


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.