Comisia “Basescu” lucreaza din plin

Comisia “Basescu” lucreaza din plin

0 229


Comisia parlamentara realizata in vederea?cercetarii eventualelor incalcari ale Constitutiei de catre Traian Basescu a inceput audierile, care, conform programului de lucru stabilit: in zilele de luni si de miercuri face audieri, in timp ce in zilele de marti si de joi lucreaza individual, pe dosare.


Pentru ziua de miercuri 07.03.2007 au fost programati pentru audieri Varujan Vosganian, Codrut Seres, Gheorghe Dobre si seful Administratiei prezidentiale, iar saptamana viitoare seful SRI George Maior si fosta sefa a cancelariei prezidentiale, Elena Udrea.


Dupa cum a declarat seful Comisiei, Dan Voiculescu, in cursul saptamanii viitoare se va lua o decizie privind eventuala audiere a presedintelui si a premierului.


Voiculescu a mai spus ca rolul comisiei este de a verifica documentele si de a intocmi un raport. El a aratat ca nu se poate spune dinainte ce se va discuta cu cei invitati la audieri si a adaugat ca „nu se pune problema unei vendete politice”.


In ce priveste anuntul facut de Emil Boc, conform caruia PD va contesta la Curtea Constitutionala infiintarea comisiei si va cere suspendarea activitatii acesteia, Dan Voiculescu a spus: „PD face ce crede de cuviinta, noi avem mandat din partea Parlamentului si ne vom continua misiunea”.


COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.