2% din impozitul pe venit pentru Ambulanta

2% din impozitul pe venit pentru Ambulanta

0 243

Se stie ca starea salvarilor din Brasov nu este dintre cele mai fericite, dotarea serviciului de ambulanta fiind foarte proasta. De aceea, reprezentantii SAJ sunt nevoiti sa apeleze la mila celor pentru ale caror vieti se lupta ambulantierii, daca Guvernul tot nu face mare lucru.


Serviciul de Ambulanta a Judetului Brasov, in colaborare cu Crucea Rosie, a lansat o campanie prin care se face apel la brasoveni sa doneze pentru Salvare 2% din impozitul pe venit.


Banii donati de brasoveni vor fi folositi pentru modernizari si achizitionarea de aparatura performanta. „Este o campanie initiata impreuna cu Crucea Rosie, deoarece doar ONG-urile pot primi acesti 2%. Cu banii veniti de la oameni vom moderniza parcul auto si vom cumpara aparatura moderna“, a spus dr. Emilian Matau, purtator de cuvint la Ambulanta Brasov.


Brasovenii care vor sa ajute Ambulanta pot dona procentul de 2% in contul RO 83 BRDE 080 SV 17722110800 deschis la agentia BRD de pe Muresenilor. Codul de identificare fiscala este 4384176.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.