Iohannis și USR, între masturbarea la 0-4 ani și bărbații gravizi!

Iohannis și USR, între masturbarea la 0-4 ani și bărbații gravizi!

1 273

Dacă este o opțiune personală să faci sex în fund, de ce trebuie asta să devină o chestiune oficializată, legiferată, promovată și inclusă în educația copiilor?
Dacă deviațiile sexuale și psihice sunt tolerate în țările dezvoltate, în locul educației și moralei, de ce trebuie impuse lumii prin șantaj și ostracizare social?
Este dreptul și treaba fiecăruia să își satisfacă pasiunile și obsesiile sexuale, însă nu în public și nu sub o umbrelă legislativă care să genereze confuzie, care să abrutizeze și să conducă la o discriminare pozitivă. Altfel spus, o minoritate sexuală ajunge să impună reguli pentru o majoritate și să o transforme!
În tăcerea complice a clasei politice, în absența unei poziționări ferme a Bisericii Ordodoxe, trebuie să avem în vedere faptul că Parlamentul de la București se va alinia și va legifera aberațiile promovate în Uniunea Europeană inclusiv prin Raportul Matici!

Scurtă istorie …

Pe când era primar la Sibiu, comunitatea minorităților sexuale a prosperat la Sibiu, vizitele oficialilor europeni s-au succedat, oficial sau nu, cu o frecvență care a stârnit nu doar zâmbete ci și curiozități! Păi, ce să aibă Klaus Iohannis cu bărbații care au soții … bărbați?
Este o întrebare cu multiple răspunsuri, unul dintre acestea fiind regăsit în faptul că în mod constant, în echipele și anturajul lui Iohannis au fost promovați homosexuali. (Rezilienţă şi adaptare după şocul referendumului)
Un alt răspuns a fost dat de Iohannis în perioada Referendumului pentru Familie când toți cei care au promovat uniunea dintre bărbat și femeie „au fost orice, numai toleranți nu”, iar ca să  fie și mai clar Iohannis ne-a făcut pe toți: „infatuați care au propagat ura”! Prin urmare, în 2018, Iohannis și-a declarat oficial opțiunea!

Oficializarea confuziei de gen!

Ce s-a întâmplat, ieri, când a fost adoptată „Rezoluția Parlamentului European din 24 iunie 2021 referitoare la situația sănătății sexuale și reproductive și a drepturilor aferente în UE, în contextul sănătății femeilor„, este, repet, parte din planul de auto-distrugere a speciei umane. (Nu aceasta este Uniunea la care am aderat, în 2007!)
Parlamentul European a oficializat confuzia de gen, fiind proiectat ca europenii să piardă sensul firesc pentru BĂRBAT și FEMEIE!
Când din domeniul psihiatriei și medicinii umanitatea se prăbușește în demență orgiei hormonale, specia umană devine sub-specie!
Cum aflăm asta? Din Rezoluția Parlamentului European – cunoscută și sub numele Raportul Matici (un croat cu istoric militar combatant, cu o pasiune feroce pentru drepturile și libertățile minorităților sexuale).
Iată ce află din Rezoluție:
„întrucât, în anumite circumstanțe, bărbații transgen și persoanele non-binare pot, de asemenea, să rămână însărcinate și ar trebui, în astfel de cazuri, să beneficieze de măsuri în ceea ce privește sarcina și serviciile de îngrijire legate de naștere fără discriminare pe criterii de identitate de gen.” – Punctul N din Rezoluția P9_TA(2021)0314. (vezi textul integral AICI)
Altfel spus, bărbații (!?) pot rămâne gravizi, iar femeile (!?) pot avea erecție!

USRPLUS și “himerele medievale ale părinților

Pe aceste convingeri își argumentează reprezentanții României în Parlamentul European, mai precis gașca de estropiați din USRPLUS condusă de Barna și Cioloș!

Rezoluția a trecut și cu voturile europarlamentarilor români: Vlad Marius Botoș, Dacian Cioloș, Vlad Gheorghe, Alin Mituță, Nicolae Ștefănuță, Ramona Strugariu, Dragoș Tudorache, toți din USRPLUS!
Coincidență sau nu, votul USRPLUS din Parlamentul European se suprapune peste declarațiile vicepremierului Dan Barna – președinte USRPLUS, un individ tot mai dezmembrat de normalitate în contactul cu realitățile României!
În urmă cu zece zile, Barna îi eticheta “medievali” pe toți părinții și parlamentarii români care doresc să protejeze copii în fața asaltului demenților sexuali și de gen!
„Trebuie să ne gândim la copii și nu la himerele medievale ale părinților. Cei care trăiesc încă în Evul Mediu pot să-și asume lucrul ăsta, dar să-și asume retragerea copilului, nu statul să vină să spună copiii n-au dreptul la educație sexuală și doar părinții înțelepți și cărora le pasă de copii pot să-și ducă copilul la oră. Este o lege medievală și este regretabil că am văzut – de la PSD nu ne mirăm, dar am văzut și parlamentari PNL susținând această inițiativă”Dan Barna, vicepremier și președinte USRPLUS

Înapoi în realitate!

Tot mai des se scapă din vedere comportamentul duplicitar, în dublu limbaj, al Parlamentului European și Comisiei Europene, implicate exclusiv în jocuri politice dictate de marile țări ale Uniunii Europene. (Declaraţia de la Paris: Un semnal de alarmă pentru protejarea valorilor creștine, culturale și ale familiei)
Raportul Matici face parte din acest joc mizerabil al politicienilor!
În condițiile în care titlul rezoluției vorbește explicit și clar despre “situația sănătății sexuale și reproductive și a drepturilor aferente în UE, în contextul sănătății femeilor”, ADICĂ DESPRE FEMEI, în rezoluție se deviază și se bate monedă cu privire la transexuali, ADICĂ LA BĂRBAȚII CARE DEVIN FEMEI!
Rezoluția care inițial urmărea dreptul femeilor de a dispune de propriul corp, așa cum este și astăzi promovată pentru devia atenția de la realitate, a devenit un document programatic al confuziei de gen!
Absolut toate luările de poziție din Parlamentul European au vizat femeia, nu bărbații cu vagin artificial sau femeile cu penis cu pompiță!

Lăsați copiii în pace!

În condițiile unei clase politice și elite formate din scursurile societății, România este de multă vreme îngenunchiată de partenerii strategici SUA-UE. Economic și politic suntem la mâna altora, educația este infiltrată de analfabeți cu diplome academice. Din păcate, stâlpul țării, Biserica Ortodoxă, tace complice la cel mai înalt nivel. Reacțiile sporadice, lipsite de consistență și claritate, nu fac decât să confirme asta!
Dar, acum, s-a ajuns la asaltul asupra copiilor, la vlăstarele României!
Așa cum Imperiul Otoman luau copii de români ca să-i educe la Stambul să iubească străinii, la fel Imperiul European trece la uciderea sufletelor pruncilor, în numele modernității!
Când privești că majoritatea demenților care susține educația sexuală la copii de până la 4 ani sunt indivizi care nu au copii, care nu au idee ce înseamnă grija pentru creșterea unui copil, înțelegi că România și lumea occidentală este în grav derapaj.
Cine sunt indivizii despre care vorbesc? Iohannis, Cioloș, Barna, cei care au votat rezoluția “bărbaților gravizi” și mulți, mulți alții care tac iar tăcerea loc devine un complice și criminal consimtământ la abuzul copiilor!

Dan Tomozei

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.