La Brasov – batalia pe PRIMA TV

La Brasov – batalia pe PRIMA TV

0 262

Pentru multi brasoveni nu a trecut neobservat ce se intampla pe canalul tv (217Mhz) alocat de distribuitorul de cablu RDS, ?postului PRIMA TV.


O batalie surda in care s-au confruntat nu cele doua canale tv locale MIX si RTT ci proprietarii acestora sau oamenii politici aflati in spatele acestora. A fost un moment in care fara nici un menajament sigla RTT, a fost aruncata pur si simplu din spatiul de sus dreapta, acolo unde eram obisnuiti s-o vedem zi de zi. In locul respectiv trona triumfatoarea sigla postului MIX.


Multi au crezut ca nu vad bine. Cunoscutul ?MIX 1, cel care insotea Kanal D inca de la aparitie, sau care un timp a insotit multe posturi centrale de la Antena 1 pana la Realitatea, va ramane titular pe noul segment de piata media, ?care include si Prima, detinut ?pana mai ieri de catre RTT.


Au fost multe intrebari care s-au pus, multe din ele retorice, multe fara raspuns. De ce nu mai este RTT pe Prima? De ce nu mai este MIX pe Kanal D? S-a intamplat ceva dupa zvonurile conform carora Cancescu si-a vandut MIX-ul lui Patriciu? Unde este RTT? Va ramane RTT doar cu emisie prin eter? A fost scos RTT definitiv de pe cablu? In meciul televiziunilor locale a castigat MIX? Se va lasa calcat in picioare primarul Scripcaru, un cunoscut sprijinitor al celui mai vechi post tv brasovean – RTT?


In ultimii 10 ani astfel de lupte nu sunt in premiera la Brasov. Cel care a castigat insa mereu, a fost Aristotel Cancescu.


Toti cei care au cautat RTT pret de mai multe ore, nu l-au gasit. In schimb MIX 1 trona ?pe Prima iar MIX 2 se afla la locul cunoscut. Cunoscutele emisiuni de dupa amiaza ale RTT nu mai puteau fi vizionate nicaieri. Batalia parea sa fi fost castigata de Cancescu.


Fara sa se vada sau auda, in tot acest timp, telefoanele incinse la maxim au presat patronatul singurului distribuitor de cablu din Brasov.


In final a fost vazut, pe sticla, in coltul de sus dreapta, un castigator.


RTT a revenit cuminte, asa cum ne-a obisnuit, la locul sau.


In final ramane o intrebarea? A castigat razboiul sau doar batalia cu MIX?


?


Iza M.


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.