SIE face angajari

SIE face angajari

0 263

Intr-un comunicat sosit la redactie, SIE anunta ca face recrutari de personal. Se cauta, dupa cum se spune in comunicat, tineri bine pregatiti din toata tara, motivati, cu aptitudini intelectuale si abilitati de relationare deosebite, in vederea formarii ca specialisti in domeniul operativ.
Oferta se adreseaza absolventilor cu diploma de licenta ai institutiilor de invatamant superior acreditate, cu varsta de pana la 30 de ani, care sunt foarte buni cunoscatori ai cel putin unei limbi straine de circulatie internationala, rezistenti la stres, la eforturi fizice si intelectuale si care au posibilitatea sa isi stabileasca domiciliul in Bucuresti. Cariera in SIE implica stabilitatea locului de munca, intr-un mediu dinamic, incitant si atractiv, asigurare de sanatate completa, pachet salarial motivant (care include compensarea partiala a chiriei, prime pentru realizari deosebite etc.).


Conditiile generale de incadrare, specificate pe site-ul institutiei sunt:


Cetatenie / tara de resedinta


Cetatenia romana si domiciliul stabil in Romania sunt conditii stabilite prin legea de functionare a S.I.E.


Discretie


Intentia de a candida pentru un post in S.I.E. nu trebuie dezvaluita decat persoanelor autorizate sa cunoasca aceste aspecte. Statutul de cadru S.I.E. este special, iar cunoasterea calitatii reale poate periclita desfasurarea misiunilor incredintate si siguranta personala.


Studii


Candidatii trebuie sa fie absolventi, cu diploma de licenta ai unei institutii de invatamant superior acreditate. Media de absolvire si rezultatele obtinute pe parcursul anilor de studiu reprezinta criterii de departajare.


Pentru o cariera in unele activitati de suport logistic, administrativ, secretariat, operator calculator si paza sunt suficiente studiile liceale.


Cunostinte de limbi straine


Aspirantii la o cariera in S.I.E. trebuie sa cunoasca foarte bine cel putin o limba straina, pe care sa o utilizeze in conversatie, citit si scris. De asemenea, sa posede aptitudini pentru invatarea altor limbi straine, in functie de necesitatile concrete ale S.I.E.


Constituie un avantaj pentru incadrare cunoasterea mai multor limbi straine sau a unei limbi rare.


Calitati specifice


Un viitor specialist in domeniul informatiilor externe trebuie sa aiba calitati si aptitudini care sa-i permita sa stabileasca si sa cultive cu usurinta relatii personale. Cunostintele de cultura generala, adaptabilitatea, flexibilitatea, stapanirea de sine reprezinta atuuri importante in procesul de selectie.


Cerinte speciale


Este obligatoriu ca persoanele care aspira la o cariera in S.I.E. sa nu fi suferit condamnari penale sau sa se afle in preocuparea autoritatilor romane sau internationale pentru incalcarea legii. De asemenea sunt incompatibili candidatii care fac parte din organizatii interzise de lege sau din organizatii secrete, cei care sunt consumatori de droguri sau dependenti de alcool.


Apartenenta la organizatii si partide politice


Neimplicarea politica reprezinta un principiu de baza al activitatii S.I.E. In consecinta, angajatilor S.I.E. nu li se permite sa fie inscrisi in partide, organizatii politice sau sindicale.


Starea de sanatate


Candidatii trebuie sa fie rezistenti la eforturi fizice si intelectuale, sa corespunda criteriilor medicale stabilite pentru domeniul in care urmeaza sa-si desfasoare activitatea.


Limite de varsta


Pentru domeniul operativ si paza limita maxima este de 35 de ani.


Alte conditii


Sa posede permis de conducere categoria B


Sa aiba cunostinte de operare pe calculator.


Viitorul angajat SIE urmeaza sa-si dea acordul scris privind interzicerea sau restrangerea exercitiului unor drepturi si libertati, prevazute de legislatia in vigoare, pe timpul desfasurarii activitatii in S.I.E. si va completa un angajament-tip de loialitate fata de institutie.


Verificarea modului in care sunt respectate angajamentele si responsabilitatile asumate nu? inceteaza dupa incadrare. De asemenea, potrivit criteriilor de management al carierei, in functie de postul ocupat, domeniul de activitate, capacitatile individuale si cerintele institutionale, in cadrul S.I.E. se aplica principiul formarii continue a angajatilor prin angrenarea acestora in diverse forme de pregatire, in tara si in exterior.


Alte detalii privind conditiile generale de incadrare si specificatiile postului, precum si formularul care trebuie completat de persoanele interesate sunt prezentate pe site-ul SIE, la adresa www.sie.ro, sectiunea „Cariera”.


?


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.