Sergiu Pîrvulescu, fotbalist legitimat la ACS Kids Tâmpa Brașov, va juca în...

Sergiu Pîrvulescu, fotbalist legitimat la ACS Kids Tâmpa Brașov, va juca în sezonul următor în liga secundă, la Petrolul Ploiești

0 225

Jucătorul Sergiu Pîrvulescu, care a evoluat anul trecut la Gloria Buzău, a fost prezentat de către oficialii grupării prahovene. Fotbalistul brașovean este împrumutat timp de un an la gruparea „galben-albastră”, fiind hotărât să pună umărul la o revenire mult așteptată a Petrolului în Liga 1. „Ne bucurăm pentru Sergiu că va juca la una din echipele de tradiție ale fotbalului românesc. Este o onoare pentru noi că putem oferi jucători la cluburi cu tradiție și istorie, precum Petrolul. Sergiu a progresat foarte mult în ultimii ani și a demonstrat că poate juca la un nivel ridicat. Sunt sigur că va pune umărul la promovarea prahovenilor în Liga 1. Îi dorim mult succes și îi ținem pumnii. Am dovedit încă o dată că ACS Kids Tâmpa Brașov este un proiect bine pus la punct, solid, profesionist, care oferă șanse tinerilor să își facă o carieră de succes în fotbal”, a declarat managerul „urșilor”, Nicu Văduva.

„Este primul produs de o certă valoare al clubului nostru și ne mândrim cu el. Mai avem câțiva sportivi valoroși și la celelalte grupe, câte 2-3 pe fiecare generație. Sperăm ca Sergiu să fie un deschizător de drum și să avem și alți jucători care să facă pasul spre fotbalul mare și să ajungă al echipe de tradiție din țară și din străinătate. Acest transfer ne dă speranța că ACS Kids Tâmpa Brașov își construiește, încet, dar sigur, un renume în fotbalul românesc și nu numai. Deja suntem academia de fotbal numărul 1 din Brașov și una din cele mai bune din țară. Pentru noi, ca și club, nu este ușor să susții peste 600 de sportivi, dintre care 450 sunt doar la secția de fotbal. Dar o facem cu multă inimă, pentru că merită și pentru că astfel putem readuce sportul brașovean acolo sus, unde îi este locul”, a spus președintele ACS Kids Tâmpa Brașov, Adrian Zahariea.

Sergiu Pîrvulescu este un produs al academiei ACS Kids Tâmpa, având la activ peste 30 de selecții la loturile naționale de juniori.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.