Prințesa făgărășeană a cartofilor țintește președenția PNL Brașov

Prințesa făgărășeană a cartofilor țintește președenția PNL Brașov

1 359

Lamentabila lideră a tineretului liberal, Mara Mareș, și-a anunțat candidatura la șefia PNL Brașov în cercul interior al premierului Florin Cîțu, structură neoficială de partid la care a aderat și ea recent. Alegerile vor avea loc undeva în această vară, înainte de data alegerilor naționale din PNL, în care se vor înfrunta pentru putere președintele Ludovic Orban și Florin Cîțu.
Mara Mareș a fost pusă în 2016 pe listele deputaților liberali brașoveni de George Scripcaru, iar apoi înșurubată la șefia organizației naționale de tineret a liberalilor de către președintele PNL. Dotată cu o inteligență precară, principesa barabulelor făgărășene s-a făcut remarcată în campania electorală parlamentară din 2020, când i-a pus pe tinerii liberali să doneze sânge electoral pe linie de partid de două ori, cu o săptămână înainte de alegeri.
Atunci și-a pierdut locul eligibil pe listele parlamentare în PNL Brașov, dar a fost recuperată, recondiționată și refolosită, la București de către Ludovic Orban, într-o sinecură pe la o agenție națională de ocupare a forței de muncă.

Acuzată chiar de tinerii liberali de înfumurare prostească, Mara Mareș recidivează
Iar pentru că respectiva agenție este în subordinea guvernului, beizadeaua răzgâiată a decis să defecteze în favoarea lui Florin Cîțu la alegerile interne care voravea loc în 25 septembrie, trădându-și binefăcătorul.
La Brașov se va confrunta pentru șefia partidului cu Adrian Veștea, actual președinte al PNL Brașov, care ar fi suferit o criză de râs homeric la auzul înspăîmântătoarei vești.
Nu că Veștea nu ar merita un contracandidat pe măsura sa, cu șanse reale de a fi înfrânt. Teama principală care se profilează este ca nu cumva Mara Mareș din neatenție să-și anuleze propriul vot, astfel încât să obțină 0 voturi la numărătoarea finală, fapt nemaîntâlnit în istoria PNL în cazul unor alegeri interne de partid. Cert este că sub o formă sau alta juna făgărășeancă va scrie istorie la alegerile din această vară, probabil una a bufoneriei politice.

Libiu Mateescu         

COMENTARII

  1. Sigur,nu e nimeni pe masura ctitorului suprem si in acelasi timp urmas al lui Bratianu in judetul Brasov;cand ma uit la persoana respectiva,chiar nu vad legatura dintre el si doctrina liberala si mare mi-ar fi mirarea daca chiar stie ce e aia doctrina liberala…???

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.