Alături de cetățeni, împreună cu ei, nu neapărat pentru ei

Alături de cetățeni, împreună cu ei, nu neapărat pentru ei

0 350

Allen Coliban a decis să contrazică acuzele de izolaționism care i-au fost aduse, datorită exprimării exclusive și unilaterale pe facebook, luând decizia contactului nemijlocit cu masele.
Și, precum în celebrul film ,,Directorul Nostru,, din 1955, cu nu mai puțin celebrii actori neprogresiști Giugaru și Birlic, primarul a decis că va lua la pas cartierele în fiecare zi de vineri pentru a asculta la prima mână doleanțele maselor largi populare și imputările brașovenilor. A constatat dificultatea demersului administrativ, pentru că masele sunt dezorganizate și incoerente ca solicitări, necesitând un serios efort de atenție și răbdare.
A fost deja în parcul Someș în ultima vineri, după ce l-a căutat pe hartă bineînțeles, iar cetățenii arondați i s-au plâns de siguranța precară furnizată de Poliția Locală și de lipsa spațiilor de joacă pentru toate vârstele, inclusiv pentru adulți. La care Coliban exasperat le-a ripostat că pe facebook este suficient loc de joacă pentru ei.

În loc de ,,Școala Altfel” Coliban propune ,,Administrația Altfel”
Adică ieșirea în natura socială. Oriunde-o fi:
,,Am fost în parcul Someș și am discutat cu cetățenii.(…) Planul este ca aceste întâlniri cu cetățenii să fie în fiecare Vineri, iar alături de mine să fie prezenți diferiți reprezentanți ai Primăriei, responsabili de departamente, care la rândul lor să asculte doleanțele cetățenilor, pentru ca ei să ajungă să-i cunoască pe cei care lucrează în slujba lor. Aștept sugestii de la dumneavoastră privind formatul(sic!) acestor întâlniri,, a postat primarul pe facebook, epuizat după doar o întâlnire nemijlocită cu masele.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.