PENTRU CEI CARE CRED CĂ ELITELE NU VOR PIERDE NICIODATĂ CONTROLUL!

PENTRU CEI CARE CRED CĂ ELITELE NU VOR PIERDE NICIODATĂ CONTROLUL!

0 926

În istoria omenirii nu a mai existat vreodată ca un președinte din oricare țară, să se confrunte într-o asemenea manieră cu Elitele Cabalei sataniste; să-și înfigă dinții în jugularele fiarei (Deep State) să o rănească, să o sperie și chiar să o distrugă.
Vreau să spun că Trump a fost singurul care a mers împotriva bancherilor internaționali și a marilor industrii transnaționale.
El a fost primul care a spus cum două avioane nu au facut să cadă trei turnuri, a fost primul care a făcut ca contingentele de trupe să se întoarcă din străinătate pentru că nu trebuiau să poarte războaie împotriva altora !
El a fost cel care a ieșit din sinistra OMS cu politicile ei neserioase și neprofesionale, el a fost cel care a spus că Pentagonul a fabricat războaie în beneficiul producătorilor de arme și, în timpul mandatului său, nu a început sau a participat la niciun război criminal !!
A mers împotriva laboratoarelor de droguri, a expus afaceri pentru profit din sănătate, a fost cel care a încurajat companiile americane să readucă forța de muncă în țară, pentru a promova munca și industria națională, a fost cel care a oprit imigrația ilegală care este pe scară largă legată de traficul de droguri și de oameni!!
A dat resurse armatei ca să -și îmbunătățească capacitățile, infrastructura, și să contribuie la combaterea infracțiunilor împotriva copiilor.
A creat Task Force împotriva pedofiliei Pentagonului, care a permis salvarea a mii de copii din tuneluri și baze subterane, a fost cel care a anulat tratatele internaționale care favorizau industriile mari ale globaliștilor, și nu întreprinderile mici și mijlocii !!
A dizolvat Rezerva Federală a elitei și a falimentat corporația Statele Unite, ce enclavează în Washington DC, un teritoriu străin, și a sprijinit încă o dată moneda la standardul aur.

Interesant este că el a facut atâtea lucruri uimitoare împotriva elitei oculte globaliste si totuși încă trăiește !!! Pentru mult mai puține lucruri au încercat elitele să-l omoare pe Kennedy,
Trump a mers împotriva la tot ceea ce a suprimat libertățile și drepturile poporului ! Iar acest lucru este extrapolat de restul popoarelor, pentru că ceea ce se întâmplă într-o țară mare și de profil cum e America, este văzut și de oamenii din alte popoare și pot vedea că imposibilul este posibil. Cum acele familii puternice (elita) care controlează totul vor fi eliminate, întrerupându-le resursele!!
Un nou sistem financiar cu inteligență artificială a fost creat pentru a nu fi manipulat/ piratat, tăindu-le hrana rituală adenocromul, a expus crimele lor prin dezvăluirea aberațiilor lor, adunând dovezi certe ale infracțiunilor lor.
Ceea ce vreau să spun este că acest lucru nu se face în câteva săptămâni sau luni, a fost pregătit cu mult timp în urmă. Și cum te lupți cu acele familii puternice (elita)? Te lupți țintind exact acolo unde își concentrează puterea, acolo unde este secretul și minciuna.
Secretul este combătut prin dezvăluirea a tot ceea ce au ascuns, ceea ce se întâmplă acum ! Se dezvăluie cum acești oameni ucid copiii pentru a-și satisface nevoile lor perverse și bolnave, se dezvăluie rețelele lor de trafic și instituțiile implicate.
Majoritatea organizatiilor create in beneficiul copiilor defavorizați , de fapt sunt Instituții legale pentru pedofilii și sataniștii criminali.
TOTUL va iesi la lumină, mai întâi pe internet, apoi va fi în mass-media oficială, când în sfârșit mass-media va fi purjată și se va naște o nouă presă liberă și obiectivă, care va arata lumii adevărul si vor ajuta la marea trezire a omenirii !
Tot ceea ce se întâmplă acum, toate dezvăluirile uluitoare despre acești oameni, face parte din marea trezire, iar care nu vrea să vadă, nu va vedea niciodată, deoarece trăiesc în supunere, care vine din generație în generație, mereu supus sclaviei, mereu cu teamă în acceptarea unui sistem care a zdrobit dorința naturală de adevăr și dreptate sănătoasă în fiecare act al vieții noastre.
Toate îndoielile se risipesc atunci când cunoașteți realitatea!
Sistemul actual i-a înșelat pe oameni în cele mai incredible moduri și este timpul pentru fiecare să vadă grozăvia existenței în care a trăit până acum. Dacă acceptă sau nu, depinde de gradul lor de conștiință, doar când vezi răul din jurul tău doar atunci poți măsura imensitatea minciunii la care a fost supusă omenirea!

Dan Enache
Sursa: facebook.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.