Handbal : Corona Brașov a început cu o victorie clară turneul de...

Handbal : Corona Brașov a început cu o victorie clară turneul de la Brăila

0 261

Handbalistele Coronei au început cu dreptul turneul de la Brăila. În primul meci al competiţiei, braşovencele au câştigat cu 35-25, la pauză 18-13, meciul cu HCF Piatra Neamţ, echipă care înainte de acest joc se afla la egalitate de puncte cu Corona.

Chiar dacă meciul a fost echilibrat la începutul partidei, pe parcurs,  handbalistele Coronei s-au distanţat fără probleme şi au reuşit să îşi treacă în cont o victorie importantă, la o diferenţă mare de scor. Pentru Corona au marcat: Olaru 5, Gogîrlă 5, Berbece 5, Bărăbaş 4, Bujor 4, Iordachi 4, Darie 2, Smbatian 2, Munteanu 2, Păcurariu 1, Prunaru 1.

La finalul partidei, antrenoarea Simona Gogîrlă a declarat că este mulţumită de rezultat dar vrea ca fetele trebuie să trateze cu maximă seriozitate jocurile, încă din primele minute. „S-a simţit că am intrat puţin mai greu în meci, dar ne-am revenit repede şi fetele au urmat întocmai ceea ce am pregătit pentru această partidă. Sper ca în continuare să facem jocuri bune din primul până în ultimul minut. Am mare încredere în fete că aşa se va întâmpla”, a spus antrenoarea Coronei.

Vineri, în cel de-al doilea meci din turneul de la Brăila, Corona Braşov va juca de la ora 16.20 cu CSM Roman.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.