Burse de studiu la Universitatea „Transilvania”

Burse de studiu la Universitatea „Transilvania”

0 231

Lansat la 1 ianuarie 2007, Programul de invatare pe tot parcursul vietii, 2007-2013 (Long Life Learning Programm – LLLP) inlocuieste fostele programe Socrates si Leonardo. La nivel national, acest program este coordonat de Agentia Nationala de Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale – ANPCDEFP –Bucuresti, iar in Universitatea „Transilvania” din Brasov de Biroul de Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale – BPCDEFP-UTBv.


?


Au inceput inscrierile


Pana in 7 martie 2007, studentii si cadrele didactice ale Universitatii „Transilvania” din Brasov se pot inscrie pentru obtinerea unei burse de studiu si de plasament industrial, la sediul facultatii de care apartine studentul dar si pe site la adresa: http://socrates.unitbv.ro/SiteSocrates2007/ .


Lista universitatilor partenere pentru fiecare facultate, se gaseste pe site la adresa http://socrates.unitbv.ro/index03.html, dar si la avizierul fiecarei facultati, cu mentiunea ca acordurile bilaterale inca nu au fost confirmate pana in prezent in totalitate.???


Actiunile de promovare a tipurilor de activitati ce se vor desfasura in cadrul acestui nou program vor fi anuntate de organizatori in timp util.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.