Simona Halep a părăsit turneul de la Melbourne ; la rândul ei,...

Simona Halep a părăsit turneul de la Melbourne ; la rândul ei, Irina Begu, a fost și ea eliminată

0 209

Simona Halep (2 WTA) a pierdut, neașteptat, în sferturile de finală ale turneului WTA Gippsland Trophy, de la Melbourne, scor 2-6, 1-6, cu Ekaterina Alexandrova, din Rusia. Simona a acuzat probleme fizice, iar acest lucru este mai îngrijorător decât înfrângerea în sine, ținând cont că luni începe turneul de la Australian Open. Oricum, meciul a fost un coșmar pentru jucătoarea noastră, care nu s-a regăsit niciun moment, a fost agitată și nervoasă, iar deznodământul partidei a venit implacabil.

Din cauza înfrângerii,Simona Halep nu mai poate urca pe locul 1 mondial după Australian Open. Simona Halep era obligată să ajungă în finală la Gippsland Trophy, pentru a se putea bate pentru locul 1 mondial, la următorul turneu din calendar, Australian Open (8 – 21 februarie).

Simona va debuta la Australian Open contra australiencei Lizette Cabrera, numărul 140 mondial. Va fi primul meci direct dintre Halep și Cabrerra, iar posibilele adversare ale româncei din turul secund sunt Misaki Doi (Japonia, 84 WTA) și Ajla Tomljanovic (Australia,69 WTA).

Și Irina Begu (România, 79 WTA) și-a încheiat frumoasa aventură la turneul WTA 500 Gippsland Trophy de la Melbourne, în faza sferturilor de finală.

Irina Begu nu a avut forța să treacă de japoneza Naomi Osaka (3 WTA), a doua favorită de la Gippsland Trophy impunându-se în minimum de seturi, scor 7-5, 6-1.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.