Stolojan acuza PNL de cardasie cu PSD

Stolojan acuza PNL de cardasie cu PSD

0 229

Theodor Stolojan a lansat o noua cruciada la adresa conducerii PNL. Liderul PLD spune ca, dupa alegerile locale din 2004, Calin Popescu Tariceanu alaturi de Dinu Patriciu, Ludovic Orban, Crin Antonescu si Norica Nicolai i-au cerut sa tradeze Partidul Democrat. Mai precis, spune Stolojan, gruparea Tariceanu i-a cerut sa faca intelegeri cu PSD pentru a obtine mai multe presedintii de consilii judetene.


In replica, Norica Nicolai recunoaste ca nu a dorit Alianta cu PD, dar afirma ca nu a pledat pentru nicio intelegere cu PSD, iar Crin Antonescu considera ca Stolojan este un mincinos. Nicolai spune ca Stolojan este cel care a colaborat cu PSD si FSN iar acum face eforturi disperate pentru a castiga imagine.”Balbaiala domnului Stolojan in politica este expresia unei frustrari majore generata de un trecut duplicitar alaturi de orice partid care a avut nevoie de serviciile mai mult sau mai putin competenete ale acestui om”, a declarat Norica Nicolai, vicepresedinte PNL.


Crin Antonescu ii raspune lui Theodor Stolojan printr-un atac la fel de dur. „Nu este nimic adevarat. E o calomnie care se repeta si din cauza acestei recidive trebuie sa spun ca Stolojan e un mincinos ordinar lipsit de caracter si demnitate”, a declarat Crin Antonescu.


?


In apararea onoarei PNL sare si fostul presedinte al PSD, Adrian Nastase. „Theodor Stolojan pare ca a pornit o adevarata cruciada impotriva necredinciosului Calin Popescu-Tariceanu. Daca ar fi existat probleme in PNL, la acel moment, ori isi dadea demisia de atunci din partid, ori ar fi trebuit sa reactioneze si sa ia masuri impotriva tradatorilor. Ma deranjeaza ca, in aceasta idee, Theodor Stolojan doreste sa implice si PSD, asa cum ma deranjeaza si afirmatiile la adresa patrulaterului negru, facute de Gheorghe Flutur. Daca nu se vor potoli si vor continua cu astfel de formule de stigmatizare, vom incepe si noi sa vorbim despre banda celor patru din PLD”, a afirmat Nastase.


„Doresc sa-i aduc aminte ca, la alegerile locale, PD si PNL au participat pe liste separate, cu cateva mici exceptii, deci nu s-a pus problema vreunei intelegeri. Consilierii judeteni au fost alesi pe liste separate PNL-PD, iar, in ceea ce priveste PSD, nu a existat nici o strategie la nivel national cu PNL sau PD pentru o eventuala alianta parlamentara”, a replicat Nastase. Fostul candidat la prezidentialele din 2004 a mentionat ca PSD a negociat doar o alianta cu Partidul Umanist Roman, intelegere din care a rezultat „Alianta PSD+PUR”.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.