Echipa Suporterilor nu deține încă marca FC Brașov

Echipa Suporterilor nu deține încă marca FC Brașov

0 210

Primarul Allen Coliban în jurnalul său abordează iarăși tema fotbalului brașovean. Dacă fostul primar încredințase finanțările clubului Corona, actualul primar se declară favorabil echipei suporterilor, care joacă în Liga a treia, cărora le-ar încredința brandul FC Brașov. Este nevoie însă de o licitație pentru a deține acest brand.

Entuziasm la meciurile echipe suporterilor
,,Vom vedea undeva la finalul lunii ianuarie, cu privire la felul în care se va face atribuirea brandului FC Brașov. Eu cred că Brașovul are nevoie de o singură echipă, astfel că este nevoie de un singur proiect fotbalistic care să pună în valoare brandul FC Brașov.
Atribuirea acestui brand se va face transparent pe baza unui concurs de proiecte. Apelul meu către întreaga comunitate fotbalistică brașoveană este spre colaborare și spre a-și uni forțele în direcția unui singur proiect fotbalistic. Este nevoie de o echipă puternică, o echipă care să adune și să readucă suporterii la stadion.
Am văzut foarte mult entuziasm la meciurile celor de la SR Brașov la care am asistat în Liga 3. Cred că orice proiect fotbalistic trebuie clădit în jurul suporterilor,,apreciază actualul primar.
Gabi Stan și Jurubescu sunt autorii proiectului FC Brașov încă de acum câțiva ani.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.