Campioana are antrenor : Edi Iordănescu

Campioana are antrenor : Edi Iordănescu

0 255

CFR Cluj s-a despărţit de Dan Petrescu la începutul acestei săptămâni, după ce formația din Gruia a fost eliminată de Poli Iaşi, din Cupă României, scor 0-1, iar oficialii campioanei i-a găsit un înlocuitor. Este vorba despre  Edi Iordănescu (42 de ani). El va reveni în Gruia, după ce a ajuns la un acord cu Marian Copilu, cel cu care a negociat după plecarea lui Dan Petrescu. Edi Iordănescu a ajuns la Cluj în cursul zilei de miercuri și a avut deja o întânire cu oficialii campioanei României, cu care s-a înțeles pentru a prelua echipa pentru un sezon și jumătate,cu opțiune de prelungire pentru încă unul.

Edi Iordănescu va sta pe banca ardelenilor la partida de duminică, 6 decembrie, ora 20.45, în Copou, cu Poli Iași, din etapa a 12-a din Liga 1, după meciul pe care CFR Cluj îl va juca împotriva celor de la ȚSKA Sofia, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, în Grupa A din Europa League, meci la care campionii vor fi coordonați de Valeriu Bordeanu.

Edi Iordănescu va prelua echipa de pe locul 3 în clasamentul din Liga 1. Echipa din Gruia are 21 de puncte adunate în 11 etape, după ce a bifat șase victorii, trei remize și două înfrângeri. Gruparea ardelenilor se află la șase puncte de FCSB, formația de pe prima poziție și la patru distanță de CS Universitatea Craiova.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.