Frământări la Universitatea Craiova

Frământări la Universitatea Craiova

0 184

CS Universitatea Craiova a anunțat oficial despărțirea de Cristiano Bergodi. Italianul a plecat din Bănie după eșecul surprinzător cu Chindia, scor 0-1. Cristiano Bergodi n-a mai rezistat și s-a ajuns la o despărțire previzibilă, dar italianul rămâne cu regretul că în sezonul trecut a fost la un pas de titlu, după ce a pierdut chiar în ultima etapă a play-off-ului meciul decisiv: 1-3 la Craiova cu CFR Cluj.

Oficialii din Bănie îi au în vedere, pentru a ocupa banca tehnică pe Mirel Rădoi, sau pe Laurențiu Reghecampf. Cu toate acestea, antrenor interimar la Craiova va fi Corneliu Papură, fostul fundaș revenind, astfel, pe banca oltenilor. Corneliu Papură va fi ajutat de Dragoș Bon, Gheorghe Ciurea, Florinel Luță, Robert Tufiși, Cornel Blejan și Daniel Ene, a fost anunțul făcut de CS Universitatea Craiova.

În stagiunea trecută, Cornel Papură a fost de două ori antrenor principal şi o dată antrenor secund, în mandatul lui Victor Piţurcă. Rămas fără antrenor după demisia lui Cristiano Bergodi, Mihai Rotaru a apelat din nou la „mantaua de vreme rea”, Papură preluând echipa şi după despărţirile de Devis Mangia şi Victor Piţurcă.

13 victorii, 4 egaluri și 10 înfrângeri în toate competiţiile este bilanţul celor două mandate ale lui Cornel Papură ca antrenofotbar principal al echipei CS Universitatea Craiova.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.