U super sinteză! Octombrie, Marea surpriză din istoria SUA este gata să...

U super sinteză! Octombrie, Marea surpriză din istoria SUA este gata să se întâmple

4 305

Scandalul fraudelor Corona este mai mare crimă împotriva umanității comisă vreodată!

Acum scurt timp în urmă (prin august, septembrie), președintele Trump numea următoarea lună octombrie ,,Octombrie Roșu”. De asemenea multe mesaje QAnon făceau referire la această lună ca revelatoare și se pare că vom avea mari surprise până la sfârșit. Se pare că toată farsa COVID 19 va fi dată în vileag, iar ObamaGate ne va fi dezvăluit, precum și întreaga corupție din jurul familiilor Clinton, Biden și mulți alții. De asemenea Resetarea Globală este gata să fie implementată și anunțarea de către FMI a noului Sistem Financiar Quantic. Sper să ne fie împlinite așteptările de ani de zile despre care am tot publicat din 2013, de la pornirea acestui blog.
Se va demonstra că plandemia COVID 19 a fost cea mai mare farsă a mileniului.

Dr. Reiner Fuellmich, membru fondator al Comitetului German de Investigație Corona, care a fost membru în baroul din California și Germania de 26 de ani a postat un video pe Youtube (care nu i-a fost șters încă…) în care ne expune adevărul. Dr. Fuellmich este un avocat în exercițiu și un avocat record pentru una dintre cele mai puternice firme de avocatură de pe planetă care acționează în prezent în judecată Deutsche Bank. De asemenea, el este implicat și în alte procese extrem de consecvente împotriva diferitelor companii Fortune 500 pentru comportamentul lor fraudulos.
Iată prezentarea epică a doctorului Fuellmich care prezintă cazul deschis împotriva autorilor pandemiei de coronavirus în curs de desfășurare din 2020. Comitetul German de Investigare a Corona, care a lucrat cu un număr larg de oameni de știință și experți, ne prezintă concluziile în 10 iulie 2020. La sfârșitul articolului voi publica și video.

Această criză a Coronei, conform tuturor celor ce le cunoaștem astăzi, trebuie redenumită „Scandal Corona”, iar cei responsabili de aceasta trebuie urmăriți penal și dați în judecată pentru daune civile.
La nivel politic, trebuie făcut totul pentru a ne asigura că nimeni nu va mai fi vreodată într-o poziție cu o putere atât de mare încât să poată frauda umanitatea sau să încerce să ne manipuleze cu agendele lor corupte. Și, din acest motiv, vă voi explica acum cum și unde o rețea internațională de avocați va argumenta acest cel mai mare caz de delict existent vreodată, scandalul fraudelor Corona, care între timp se desfășură, este mai mare crimă împotriva umanității comisă vreodată.

Decese
Nu există exces de mortalitate în nicio țară, mortalitatea prin virusul Corona este egală cu gripa sezonieră; 94% din decesele din Bergamo au fost cauzate de transferul pacienților bolnavi la case de îngrijire medicală unde asistentele au infectat bătrânii cu sistem imunitar slab. Medicii și spitalele din întreaga lume au fost plătiți pentru a declara victime decedate ale Covid-19. Autopsiile au arătat: decese aproape toate cauzate de afecțiuni preexistente grave, aproape toate decesele au fost oameni foarte bătrâni. Suedia (fără blocare) și Marea Britanie (blocare strictă) au statistici comparabile privind boala și mortalitatea. Statele SUA cu blocaje și fără blocaje au statistici comparabile privind boala și mortalitatea.

Sănătate
Spitalele rămân goale, iar unele se află în faliment. Populațiile au imunitate la celulele T față de valurile anterioare de gripă. Imunitatea efectivului are nevoie de doar 15-25% infecție a populației și este deja atinsă. Doar atunci când o persoană are simptome, o infecție poate fi contagioasă.   

Teste
Mulți oameni de știință numesc acest lucru o pandemie test PCR, nu o pandemie Corona. Persoanele foarte sănătoase și neinfecțioase pot fi positive. Probabilitatea fals-pozitivilor este de 89-94% sau aproape cu siguranță. Prof. Drosten și-a dezvoltat testul PCR dintr-un vechi virus SARS fără să fi văzut vreodată adevăratul virus Wuhan din China. Testul PCR nu se bazează pe fapte științifice cu privire la infecții. Testele PCR sunt inutile pentru detectarea infecțiilor. Un test PCR pozitiv nu înseamnă că este prezentă o infecție sau că a fost găsit un virus intact. Amplificarea eșantioanelor peste 35 de cicluri nu este fiabilă, dar OMS a recomandat 45 de cicluri. Testul PCR este utilizat pe baza unor afirmații false, nu se bazează pe fapte științifice cu privire la infecții. Aceste teste PCR, contrar afirmațiilor lui Drosten, nu dau nicio indicație referitoare la vreun virus, să nu mai vorbim de o infecție cu SARSCov2. Testele PCR nu sunt aprobate în mod expres în scopuri de diagnostic. Inventatorul acestui test Kerry Mullis, a repetat în numeroase rânduri că este incapabil să diagnosticheze orice boală.  

Ilegalități
Guvernul german a blocat, a impus distanțarea socială / purtarea măștii pe baza unei singure opinii. Blocarea a fost impusă când virusul se retrăgea deja. Blocările s-au bazat pe infecții inexistente. Fostul președinte al Curții Constituționale Federale Germane s-a îndoit de constituționalitatea măsurilor corona. Fostul judecător al Curții Supreme din Marea Britanie, Lord Sumption, a concluzionat că nu există o bază de fapt pentru panică și nici o bază legală pentru măsurile corona. RKI german (echivalent CDC american) a recomandat să nu se efectueze autopsii.
Măsurile Corona nu au un temei de fapt sau de drept suficient, sunt neconstituționale și trebuie abrogate imediat. Niciun om de știință serios nu dă nicio valabilitate falselor modele de computer ale infamului Neil Ferguson (finanțat de Bill Gates) care avertizează despre milioane de decese.
Mass-media nu a reușit complet să raporteze adevăratele fapte ale așa-numitei pandemii. Democrația riscă să fie înlocuită de modele totalitare fasciste. Drosten (al testului PCR), Tedros al OMS și alții au comis crime împotriva umanității, astfel cum sunt definite în Codul Penal Internațional. Politicienii pot evita să conlucreze cu șarlatani și criminali începând discuția științifică publică.

Conspirația
Politicienii și mass-media au dus deliberat populația la panică. Copiii au fost determinați să se simtă responsabili „pentru moartea dureroasă și torturată a părinților și bunicilor lor, dacă nu respectă regulile Corona”. Testul PCR (un aparat nerecomdat pentru asemenea teste chiar de autorul lui), fără speranță este folosit pentru a crea frică și nu pentru a diagnostica infecția. Nu se poate vorbi despre un al doilea val.

Vătămări corporale și daune
Dovezi ale daunelor gigantice ale sănătății și economice asupra populației. Măsurile anticorona au ucis nenumărați oameni, au distrus nenumărate companii și persoane din întreaga lume, copiii sunt luați de la părinți, copiii sunt traumatizați în masa, falimentele sunt așteptate în întreprinderile mici și mijlocii.

Compensare
Trebuie depus un proces de acțiune colectivă în SUA sau Canada, toate părțile afectate din întreaga lume având posibilitatea de a se alătura. Companiile și lucrătorii independenți trebuie să fie despăgubiți pentru daune.
Înainte de a publica videoclipul vă anunț că OMS a fost deja data în judecată cu tot stafful de către firma de avocatură a Dr. Fuellmich și justiția își urmează cursul.

Pentru subtitrare dați click pe dreptunghiul alb din dreapta jos și apoi din rotița dințată alegeți translate Română. Transcriptul îl aveți aici: http://stateofthenation.co/?p=31978 ; ar fi bine dacă ar rezista câteva zile video înainte ca neomarxistii Youtube să-l cenzureze…https://www.youtube.com/embed/D0M1qsGN1mc

sursa: https://www.globalresearch.ca/video-crimes-against-humanity-the-german-corona-investigation/5725795?fbclid=IwAR1tLjxajK5zHlVCibQc7BoRqObFC_QNn7mv7no7ZgnwMfSPxzCata0lcF8

COMENTARII

  1. Un sclav roman din USA care si-a pierdut toata familia datorita pandemiei COVID-19 declansata de JIDANUL Bill Gates si familia luiBill Gates si BORFASI(

    Bill Gates =JIDANUL BORAT impreuna cu toata familia lui (sotie si copii) trebuie sa fie dati in JUDECATA pentru CRIME impotriva UMANITATII si EXECUTATI.
    Daca nu vor fi JUDECATI va propun celor care si-au pierdut sotiile, soti, parintii sau copiii sa-i evecutam pe JIDANUL Bill Gates si familia lui ca sa-i pedepsim pentru crimele facute de ei impotriva familiilor noastre.

    MOARTE pentru MOARTE !!!! Daca vrem sa curatzam umanitatea de BORFASI ca Bill Gates si familia lui.

  2. Un sclav roman din USA care si-a pierdut toata familia datorita pandemiei COVID-19 declansata de JIDANUL Bill Gates si BORFASI(

    Bill Gates =JIDANUL BORAT impreuna cu toata familia lui (sotie si copii) trebuie sa fie dati in JUDECATA pentru CRIME impotriva UMANITATII si EXECUTATI.
    Daca nu vor fi JUDECATI va propun celor care si-au pierdut sotiile, soti, parintii sau copiii sa-i evecutam pe JIDANUL Bill Gates si familia lui ca sa-i pedepsim pentru crimele facute de ei impotriva familiilor noastre.

    MOARTE pentru MOARTE !!!! Daca vrem sa curatzam umanitatea de BORFASI ca Bill Gates si familia lui.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.