Biserica Romano-Catolica o seara de gala!

Biserica Romano-Catolica o seara de gala!

0 273

Marti 26 decembrie, in a doua zi de Craciun, Biserica Romano-Catolica a fost gazda unui important eveniment, o seara de muzica religioasa intitulat „Veniti, crestini!“.


Invitatia la concert a fost facuta de catre, Primaria (Consiliul Local) Brasov, ?Opera Brasov si Vodafone cu Felicia Filip, invitatul special, in punctul forte al serii.


Concertul a fost sustinut de Grupul solistic „Intermezzo“, format din mezzosopranele Asineta Raducan, Doina Munteanu si Cristina Rosu, Carolina Caia, (orga), Luminita Cucu (flaut), Marius Ciulica (oboi) si Ionel Parlea (clarinet). Conducerea muzicala a concertului – maestrul Dorel Munteanu, iar prezentarea a fost asigurata, ca de obicei, de regizorul Cristian Mihailescu.


In concert au fost oferite nestemate din creatia romaneasca si universala, piese celebre de Mozart, Bach, Schubert.


„Este pentru al saptelea an consecutiv cand organizam acest concert de suflet”, ?a declarat Cristian Mihailescu, directorul Operei Brasov.


Toti cei care au asistat la spectacol, iubitorii muzicii religioase, au fost unanimi in a recunoaste faptul ca au asistat la un eveniment muzical deosebit, cu Felicia Filip, intr-o seara de exceptie.


?


Iza M.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.