Probleme în trei orașe care sunt desemnate să găzduiască în 2021 Campionatul...

Probleme în trei orașe care sunt desemnate să găzduiască în 2021 Campionatul European de fotbal; forul european, în derută!

0 227

Președintele forului european de fotbal, Alexander Ceferin, ia în calcul că anumite orașe s-ar putea retrage de la organizarea turneului final al Campionatului European de fotbal.

,,În principiu, plănuim să organizăm în aceleași locuri. Cu nouă orașe, totul este stabilit. Avem probleme cu trei alte orașe, nu știm cum vom face, deci vom continua să discutăm. Pe scurt, vrem să organizăm, așa cum era stabilit, în 12 orașe. Dacă nu, suntem gata să facem asta în zece, nouă sau opt orașe”, a spus Ceferin.

EURO 2020 care ar fi trebuit să aibă loc în acest an a fost amânat pentru 2021, din cauza pandemiei care s-a abătut asupra întregii lumi. Turneul final, programat mai nou între 11 iunie și 11 iulie 2021, ar fi urmat să fie organizat de 12 orașe, dar nu toate au confirmat că vor să mai organizeze și anul următor.

În aceste condiții, România ar putea primi de la UEFA mai multe meciuri, față de cele 4 pe care le are în prezent. Anunțul a fost făcut de președintele FRF, Răzvan Burleanu. Suntem în discuții cu UEFA, pentru a organiza mai multe meciuri de la EURO, în caz că este nevoie”, a anunțat Burleanu.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.