Aici aveti Planul lui Streinu Cercel pentru Pandemie

Aici aveti Planul lui Streinu Cercel pentru Pandemie

0 265

Programul VACANȚA MARE de prevenire a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2/COVID 19”, cu antetul Institutului Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș, a creat mari controverse. Acesta a fost criticat de însuși președintele Klaus Iohannis, despre care a spus că are măsuri „aberante” și „totalitariste”.
Ziare.com l-a întrebat pe dr. Cătălin Apostolescu, purtătorul de cuvânt al Institutului Matei Bals, și astfel au aflat că acel document a fost unul dintre punctele de plecare pentru măsurile pe care cu toții le respectăm astăzi.
Este un draft de lucru de acum două luni de zile. A fost întocmit în cadrul Institutului, dar v-am spus, în februarie, și a fost un draft. Pe baza acestui draft și pe baza altor propuneri s-a construit, ca să zic așa, metodologia de lucru care a fost după aceea pusă în vigoare”, a răspuns oficialul.


O coaliție/cârdășie internațională
coordonează actiunea globală pandemia COVID 19”

Deci acum se recunoaște că e un draft, un material de lucru, deoarece s-a aflat de el. Daca Mediafax nu l-ar fi publicat, nimic nu s-ar fi stiut. Iohannis s-a dezis de el, dă vina pe Cercel, el e singurul vinovat în fata poporului.
Acum citeva zile acelasi lucru a facut si Marcon in Franta, a incercat sa izoleze oamenii peste 65 de ani… s-a speriat de revolta poporului si a dat inapoi.
La noi au incercat, au vazut aceiasi reactie si Iohannis a dat toata vina pe Cercel. In fapt sunt toti in cardasie. Nu uitati ca Cercel vrea vaccinarea obligatorie. 

Aici aveti in PDF

Programul“VACANȚA MARE” de prevenire a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2/COVID 19

https://ro.scribd.com/document/457347309/Planul-lui-Streinu-Cercel?fbclid=IwAR2Inen8pXWx1A4ay1Jyud3StWIVcwtzDKjuEiD7yDx3JZnNPHM6pto9T8Q#from_embed

Sursa: Lupul Dacic

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.