La mulţi ani, Gică Hagi! ,,Regele” a împlinit 55 de ani!

La mulţi ani, Gică Hagi! ,,Regele” a împlinit 55 de ani!

0 385

Gheorghe Hagi, considerat cel mai bun fotbalist român al tuturor timpurilor, a împlinit miercuri vârsta de 55 de ani. Cu această ocazie, FC Viitorul, clubul la care Hagi antrenează, a postat un clip video în care mai multe personalități din lumea fotbalului îi fac urări. Printre cei care i-au urat ”La mulți ani!” lui Gică Hagi se numără: Emilio Butragueño, Fatih Terim, Luis Figo, Hristo Stoicikov, Rivaldo și Gică Popescu.

”Dragă Gică, e o plăcere să te salut și să fac parte din acest filmuleț surpriză, realizat cu ocazia aniversării de 55 de ani. În primul rând vreau să te felicit pentru tot. Sper să ai o zi minunată, alături de prieteni și familie. Sunt aici, lângă cele 13 trofee Champions League, trofee care rezumă istoria acestui club. Istorie care a crescut de-a lungul timpului, datorită unor jucători ca tine. Suntem într-un loc, Santiago Bernabeu, unde oamenii ne-au aplaudat de multe ori și sunt convins că asta înseamnă ceva pentru tine. Îți urez tot ce e mai bun pentru viitor. Ai grijă, te îmbrățișez”, i-a transmis Emilio Butragueño lui Gică Hagi.

Alături de Nadia Comăneci, Ilie Năstase sau Ivan Patzaichin, Hagi se află  în portofoliul celor mai valoroși sportivi români ai tuturor timpurilor.

Hagi și-a început cariera la echipa Farul Constanța, în 1982, după care a urmat transferul la Sportul și ulterior la Steaua, unde a debutat cu un gol în Supercupa Europei, o performanță care a propulsat România de atunci și mai sus pe harta sportului european.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.