Simona Halep revine în turnee, între 17-22 februarie, la Dubai

Simona Halep revine în turnee, între 17-22 februarie, la Dubai

0 196

După ce a pierdut în semifinale la Australian Open 2020, Simona Halep și-a făcut deja planul de turnee, din circuitul WTA, la care va participa în perioada imediat următoare, respectiv în luna februarie.  Primul turneu la care va lua startul Halep este cel de categorie Premier, de la Dubai, după care va merge și la Doha, turneu de categorie Premier 5.

Competiția de la Dubai este programată în perioada 17-22 februarie și are premii totale în valoare de 2.529.740 dolari. Simona Halep va merge la Doha direct de la Dubai. Competiția din Qatar este programată în perioada 23-29 februarie. Premiile totale oferite la Doha sunt în valoare de 2.939.695 dolari.

Simona Halep are de apărat un total de 495 de puncte în luna februarie, faţă de doar 190 câte are rivala ei pentru locul 2 WTA, Karolina Pliskova. Sunt 1370 de puncte puse în joc în cele două turnee.

Singura schimbare în programul Simonei faţă de luna februarie a anului trecut rămâne legată de programul FedCup. Halep a anunţat că nu va participa la această ediţie a competiţiei şi va sări duelul cu Rusia.

D.D. 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.