Simona Halep a încheiat sezonul și a plecat în vacanță

Simona Halep a încheiat sezonul și a plecat în vacanță

0 177

Simona Halep şi-a anunţat fanii pe contul său de Instagram că următorul pas pentru ea este să se bucure de vacanţă, dar a vorbit şi despre motivul ei de fericire: antrenorul Darren Cahill a revenit în echipa jucătoarei din Constanţa, alături de care va lucra în anul următor, 2020.

„Încă un an important. Vă mulţumesc enorm tuturor celor din echipa mea, familiei, prietenilor şi fanilor mei. Un an plin de amintiri minunate, am câştigat cel mai important turneu de tenis din lume, Wimbledon, şi mă aflu în top 4 WTA, pentru al şaselea an la rând. Iar acum, hai să dăm gata şi anul 2020 cu un zâmbet mare, mai ales că D (n.red. – Darren Cahill) s-a întors în echipa mea. Dar încă nu, întâi vacanţă. Mulţumiri speciale unei persoane speciale, Darren Cahill”, este mesajul postat de Simona Halep, pe contul ei de Instagram.

În urma participării şi a celor trei meciuri jucate, Simona Halep va primi de la organizatorii turneului din Shenzhen 610.000 de dolari.

Simona Halep va încheia sezonul pe locul 4 WTA. Fostul lider mondial a urcat o poziţie şi are acum 5.462 punct. Primul loc în ierarhia mondială este ocupat de australianca Ashleigh Barty, cea care a câştigat şi Turneul Campioanelor 2019, cu 7.851 de puncte. În Top 100 se mai află Sorana Cîrstea, care a urcat de pe 73 pe 72, cu 822 de puncte, şi Irina-Camelia Begu, pe locul 99, după o urcare de 12 poziţii, cu 669 puncte.

D.D

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.