Caltabosul lui Remes, lait motiv pentru campania electorala a PSD

Caltabosul lui Remes, lait motiv pentru campania electorala a PSD

0 226


Caltabosul lui Remes s-a nimerit sa devina celebru in plina campanie electorala pentru europarlamentare. Carnatul asta a picat la marele fix pentru liderul PSD Mircea Geoana, care, in mare criza de identitate, program si cu cele doua emisfere cerebrale intr-o comunicare wireless? cu rata de transfer scazuta, ca sa-l citez pe Emil Constantinescu, si-a luat ca tema electorala respectivul caltabos pe care nu si-l mai scoate din minte si din gura.


?„Sa scapam de caltabosari si palincari”, a dictat liderul social-democrat cu gravitate. Bineinteles, la Bruxelles si Strassbourg ar fi mai de bonton fructele de mare si sampania, cum sa trimitem noi acolo asa niste tarani neaosi, cu apetit de toba, sorici, slanina, ceapa si tuica? Sa fim seriosi. Are si Geoana asta dreptate.


Doar ca liderul PSD a facut o obsesie pentru preparatul de porc, pe care, dandu-se ironic, il propune ca simbol al puterii de dreapta. S-ar putea sa nu fie o idee foarte rea, nu mai e chiar asa de mult pana la Craciun!


In ce priveste stanga, Geoana n-a spus nimic, dar ne imaginam ca simbolul ar putea fi branza. Aia de la Bran, cu motiunea. Mare branza!


?


Bianca Sorescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.