Datorită acordului de aderare la NATO și UE, România se află pe...

Datorită acordului de aderare la NATO și UE, România se află pe mâna bancherilor occidentali!

Sistemul bancar internațional privat, în brațele căruia BNR împinge țara, nu este pentru noi ci, împotriva noastră!

BNR în loc sa fie sursă de credit pentru economie și pentru populație este în slujba bancherilor străini permitîndu-le acestora cele mai josnice practici de îndatorare și administrare a împrumuturilor.

Statul român este sufocat de aberațiile Pactului fiscal și forțat la împrumuturi de la FMI, un cal troian, un bastion al bancherilor internaționali care dictează.

Planurile de viitor ale bancherilor, de integrare într-o uniune bancară, sunt menite să desființeze definitiv suveranitatea statului român asupra politicii monetare.

Trans Atlantic Pact care se negociază între SUA și UE este menit să impună dominația corporațiilor multinaționale asupra statului și legislației românești.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text

După părerea mea, un program a unui partid politic care trebuie sa înceapă cu restabilirea suveranității naționale asupra politicii monetare și constituirea unui sistem bancar public, concedierea lui Isărescu și instituirea controlului asupra capitalului străin.
Altfel, nu există nici o șansă pentru revenirea economiei naționale și a prosperității!!
Sistemul bancar internațional privat, în brațele căruia BNR împinge țara, nu este pentru noi ci, împotriva noastră!
Sursa: Crimele Mafiei Globaliste

COMENTARII

  1. NU este nici o indoiala Isarescu a coordonat distrugerea economiei romanesti, actiune pusa la punct de dusmanii din ultima 100 de ani ai tarii. Fiecare zi de guvernorat a isarescului, coordonatorul mafiei bancare, inseamna bani mai putini in buzunarele romanilor, saracie si subdezvoltare. Prima prioritate a clasei politice – inlaturarea lui Mugur Isarescu un tradator de neam si tara.

  2. Isaewscu este un JIDAN BORIT care trebuie executat cu toata familia lui de BORITI

    Acest JIDAN BORIT TREBUIE EXECUTAT prin TRAGERE in TEAPA cum a facut Vlad Tepes cu HOTII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.