Protocoalele semnate cu SRI, poliție politică „pas cu pas”

Protocoalele semnate cu SRI, poliție politică „pas cu pas”

0 135

Cazurile Portocală-Onea- Man: O capcană menită să ascundă dezastrul…

„Fie Roata și Pătrată, tot se mai învârte-odată!”
Cazurile Portocală-Onea- Man și Gașca sunt o capcană aruncată în spațiul public, pentru a lăsa impresia că Sistemul are forța să-și curețe uscăturile din interior, că acestea sunt excepții, ceilalți făcându-și datoria onest. Total Fals: Tot Sistemul este Putred, emană un miros pestilențial, de hoit intrat demult în putrefacție.

L-am văzut pe Hellvig, care, în timp ce-l folosește pe amicul meu Bogdan Chireac pe post de ridicător de osanale, se bagă-n seamă pe la toate Sindrofiile, fie că e vorba de 1 Decembrie, Ateneu sau orice masă mai măricică, își vâră moaca Șoroșistă prin toate cadrele televiziunilor de știri. Asta, dincolo de prostie și grandomanie, arată că încearcă să transmită că are încă forță, că este și el în joc alături de maimuța lor, Iohannis.

Șobolanul Hellvig știe ce știm cu toții: că, începând de miercuri, 16 ianuarie 2019, este bun de Pușcărie, la fel ca mulți dintre ofițerii SRI, SPP, procurori, judecători, mai precis sute, care timp minimum de 10 ani au făcut în România Poliție Politică.

Pentru că decizia CCR din 16 Ianuarie, cel mai mare moment de cotitură din Istoria Postdecembristă, va confirma că în România, odată cu semnarea Protocoalelor între SRI, Parchet și Înalta Curte, a început să existe și să acționeze Poliția Politică, iar Sistemul sunt chiar ei, cei care au făcut Poliție Politică. Decizia CCR va arăta că securiști, procurori, judecători, au executat public mii de oameni, pe unii la propriu, în numele unei așa zise Dreptăți de ei imaginată: „Lupta Anticorupție”.

Toți cei care au făcut Poliție Politică vor face Pușcărie: Tot la Propriu. Momentul în care Societatea Românească s-ar fi putut reconcilia a trecut. Vor susține, și știu sigur lucrul acesta, emiterea OUG pentru Amnistie și Grațiere, dar care să-i cuprindă și pe ei, pentru faptele de Poliție Politică. Ce nu știu ei este că Poliția Politică este asimilată Crimelor împotriva Umanității și nu poate fi Grațiată sau Amnistiată.

Așa cum am scris deja, după ce ce va fi publicată Motivarea Deciziei CCR care va Declara Protocoalele Nelegale, voi face Plângeri Penale tuturor celor care au semnat Protocoalele SRI: De la George Maior, Florian Coldea, Kovesi, Livia Stanciu, la Eduard Hellvig, Augustin Lazăr și Cristina Tarcea. Toți vor face Pușcărie, iar alături de ei sute care le-au pus în practică și au făcut Poliție Politică. Exact ca în zicerile românești: „Fie roata și pătrată, tot se mai învârte-odată”.

Din acuzatori publici, toți acești derbedei vor deveni acuzați. Folosirea cuplurilor Portocală-Onea-Man pe post de țapi ispășitori nu-i va ajuta cu nimic. Revolta Socială va fi atât de mare, încât sper să scape doar cu Pușcărie.

Nu-i vom ierta pentru că au creat cel mai opresiv Sistem de Poliție Politică, că au vândut România și au întinat memoria Eroilor Revoluției. Și pentru că veni vorba, nici mie, nici lui Codrin și nici multor altora nu ne-au putut face Dosare Penale și nici nu ne-au putut băga în Pușcărie, chiar dacă au încercat. Acum a venit vremea săplătească! ȘI VOR PLĂTI!

Gelu VIȘAN

http://www.justitiarul.ro

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.