Memorandum prezidențial secret pentru desecretizarea tehnologiilor anti-îmbătrânire și a energiei libere semnat...

Memorandum prezidențial secret pentru desecretizarea tehnologiilor anti-îmbătrânire și a energiei libere semnat de Trump

0 626
Potrivit informatorului Programului Spațial Secret, Corey Goode, președintele Donald Trump a emis un memorandum foarte clasificat la scurt timp după inaugurarea președinției sale din 20 ianuarie, dispunând eliberarea unui grup de brevete clasificate privind anti-îmbătrânirea și sănătatea, împreună cu tehnologiile energiei gratuite (libere). Memorandumul de Top Secret a fost trimis Departamentului Apărării și Comunității de Informații și, din cauza statutului său de clasificare, nu va fi accesibil pentru mass-media majoră pentru raportare.

Informațiile primite de Goode provin de la un oficial de rang înalt al unei agenții intermediare a programului spațial secret, alcătuit din USAF, NRO, NSA, DIA pe care le descrie ca Complexul Militar-Industrial al Programului Spațial Secret (MIC-SSP). Oficialul, pe care îl numește „Sigmund”, investighează afirmațiile lui Goode și desfășoară în acest proces „schimb de informații” cu Goode.

Totuși, datorită urgenței eliberării fără întârziere a acestor informații, mi-a fost transmisă acum să o fac publică. Într-una dintre „întâlnirile” sale cu Sigmund (și / sau subordonații săi) la sfârșitul lunii ianuarie, lui Goode i s-a spus despre emiterea unui memorandum prezidențial pentru declasificarea a peste 1000 de brevete dintr-un grup de peste 5000. Majoritatea celor 1000 de brevete se ocupă de anti-îmbătrânire și tehnologiile de sănătate, dar unele se ocupă de știința materialelor și biochimie și câteva implică invenții pe baza energiei libere.Pe 16 martie, Goode m-a informat despre întâlnirile sale în desfășurare cu Sigmund  și / sau cu cei doi subordonați ai săi. Informațiile furnizate de Goode au fost inițial lansate într-un articol, „Endgame III„, ca o continuare a popularului articol și a videoclipului Endgame II 

Aceste tehnologii sunt utilizate pe scară largă într-o serie de programe spațiale secrete, iar brevetele care se ocupă de acestea au fost reprimate în conformitate cu ordinele de securitate națională. USPTO (Oficiul pentru Brevete și Mărci) a emis reglementări federale care guvernează când brevetele sunt clasificate pe baza securității naționale și apoi reținute de publicul larg.
Orice cerere de eliberare, atât timp cât brevetul respectiv se află sub incidența securității naționale, va fi respinsă. Atunci când o entitate din cadrul Departamentului Apărării sau un membru al Comunității de Informații examinează un brevet ce reprezintă o amenințare la adresa securității naționale, atunci comisarul pentru brevete va emite un ordin de secret care împiedică publicarea brevetului. Numărul actual de brevete care au fost clasificate este de aproximativ 5700, conform Oficiului pentru Brevete și Mărci din SUA (USPTO), care se potrivește cu informațiile oferite lui Goode de Sigmund.

După cum reiese din tabelul de mai sus, numărul de brevete secrete care sunt declasificate în fiecare an a înregistrat o medie de aproximativ 0,5 la sută anual. Goode a aflat că agențiile Pentagonului și Serviciilor de Informații i-au spus lui Trump că va dura 10 ani pentru a le elibera, dar Trump le-a spus să o facă în termen de doi-trei ani. Dovezile pentru care Trump a avut demersul îndrăzneț al declasificării brevetelor secrete cât mai repede posibil, pot fi găsite în discursul său de inaugurare. Spre sfîrșitul discursului său, Trump a rostit o propoziție care conținea cea mai dezvoltată viziune a viitorului pentru America și cetățenii săi, care ar rezulta din felul de declasificare al Memorandumului despre care Goode a spus.

Trump spunea: ,, Asistăm la nașterea unui nou mileniu, gata să deblocăm misterele spațiului, să eliberăm pământul de mizeria bolii și să valorificăm energiile, industriile și tehnologiile de mâine.”

Dacă Trump reușește să declasifice peste 1000 dintre acestea în următorii doi-trei ani, aceasta ar reprezenta 20% din total. Aceasta ar reprezenta o creștere anuală uluitoare anuală, de până la 2000% față de anii precedenți. Memorandumul secret al lui Trump către Departamentul Apărării și Comunitatea de Informații are scopul de a obliga în cele din urmă Comisia pentru Brevete, care este în prezent condusă de Drew Hirshfeld, să ridice ordinele de secretizare emise de predecesorii săi cu privire la cele 1000 de brevete marcate pentru declasificare. Mai mult, monitorizarea dosarelor USPTO privind ordinele de secretizare abrogate pentru anul 2017 va oferi un mijloc concret de verificare a faptului că Trump a emis într-adevăr un astfel de memorandum.

Potrivit lui Goode, majoritatea brevetelor secrete care urmau să fie declasificate se ocupă de anti-îmbătrânire și de sănătate. În special, el a spus că tehnologia telomere este foarte avansată în cadrul proiectelor clasificate, și poate permite reproducerea celulelor sănătoase fără îmbătrânire și boli. Acest lucru este în concordanță cu afirmațiile inginerului aerospațial pensionat, William Tompkins, care afirmă că la începutul anului 2016, oficialii marinei Navy i-au spus că tehnologiile anti-îmbătrânire ar putea fi lansate într-o perioadă de doi ani. Tompkins a fost implicat în dezvoltarea originală a tehnologiilor anti-îmbătrânire în timpul său, ca inginer de sisteme la TRW între 1967 și 1971. Aceste tehnologii au fost ulterior utilizate în programele spațiale secrete, care utilizează în mod obișnuit personal pentru programele „20 ani și înapoi” la care Goode și alți informatori au fost supuși.

Patentele pentru aceste tehnologii dezvoltate la TRW sunt probabil parte din cele 1000 de brevete marcate pentru declasificare în cadrul Memorandumului lui Trump. Mai mult, Tompkins a identificat sediul central al Institutului de Cercetare Scripps din San Diego ca fiind puternic implicat în studiul tehnologiilor anti-îmbătrânire și va fi un jucător important în lansarea acestor tehnologii clasificate către public. Sprijin pentru mărturiile lui Goode și Tompkins cu privire la tehnologiile clasificate anti-îmbătrânire provine de la geneticienii care recent au identificat public genele care controlează procesul de îmbătrânire. În experimentele uimitoare, ale căror rezultate au fost publicate în reviste științifice evaluate de colegi, geneticienii au demonstrat că au reușit să inverseze procesul de îmbătrânire în grade diferite de succes.

Șeful geneticienilor în studiile de inversare a vârstei anunțat public, este Dr. David Sinclair, care a discutat într-un interviu din noiembrie 2014 rezultatele experimentelor sale genetice efectuate pe șoareci: ,,Am descoperit genele care controlează modul în care organismul luptă împotriva îmbătrânirii și a acestor gene, dacă le porniți pe calea cea bună, pot avea efecte foarte puternice, chiar inversând îmbătrânirea – cel puțin la șoareci până acum … I-am hrănit cu o moleculă care se numeste NMN și această îmbătrânire inversă complet a avut loc în doar o săptămână de tratament în mușchi, iar acum căutăm să inversăm toate aspectele legate de îmbătrânire, dacă este posibil.

Declasificarea brevetelor anti-îmbătrânire ar aduce o revoluție industriei medicale și de sănătate, care au făcut deja progrese semnificative în înțelegerea și inversarea procesului de îmbătrânire. O altă industrie care va fi revoluționată de Memorandumul secret al lui Trump este sectorul energetic. Declasificarea invențiilor de energie gratuită ar revoluționa industria automobilelor și a aviației și ar facilita industriei private, cum ar fi SpaceX, să dezvolte tehnologii mult mai eficiente și avansate de propulsie spațială. Cel mai important, eliberarea invențiilor de energie gratuită va pune capăt efectiv puterii și influenței industriei petroliere. Într-un caz surprinzător de sincronicitate, unul dintre cei mai mari susținători ai lobby-ului petrolier, David Rockefeller, a murit pe 20 martie la vârsta de 101 de ani. Rockefeller a fost cunoscut în special pentru sprijinul său ferm de a menține status quo-ul secretului.

Importanța Memorandumului lui Trump către Comunitatea de Informații și Pentagonului de a declasifica brevetele secrete, nu poate fi subestimată datorită schimbărilor revoluționare pe care le-ar inaugura. Opoziția față de astfel de schimbări explică zvonurile că lui Trump nu i s-ar fi permis să preia funcția de Președinte, în ciuda rezultatului alegerilor din 2016. Potrivit informațiilor primite de Goode de la Sigmund, Trump urma să fie asasinat înainte sau în timpul inaugurării prezidențiale. Cu toate acestea, Pentagonul, ca răspuns, a amenințat că va lansa o lovitură militară deschisă dacă Trump va fi asasinat. În special, CIA, NSA și Departamentul pentru Securitate Internă (DHS) au fost avertizate că vor fi înconjurate de personalul militar american și că liderii CIA, NSA și DHS vor fi arestați pentru facilitarea asasinării (până în prezent au fost vreo 4 tentative de asasinare a lui Trump, ultima inclusiv cu doborârea avionului prezidențial Air Force One, cu o rachetă trasă de pe un submarin israelian, care a fost apoi scufundat de Pentagon, n.b.).

Goode estimează că aproximativ 80% din personalul acestor agenții de informații civile este controlat de Cabală (Statul Adânc), în timp ce aproximativ 50% din FBI este sub controlul „Pălăriilor Albe” din Pentagon. I s-a spus că aceste agenții refuză să ofere aceleași briefinguri pe care le-a oferit președintelui Reagan despre MIC-SSP și despre puținele grupuri ET cunoscute.
Declasificarea iminentă a peste o mie de brevete secrete va ajuta în mod clar ca Trump să revitalizeze industria de fabricare din S.U.A. și să ofere milioane de locuri de muncă. Se pare că eliberarea acestor brevete este programată pentru a coincide cu dezvăluirile iminente privind descoperirile din Antarctica, unde se presupune că au fost descoperite tehnologii avansate și care vor avea, de asemenea, un impact revoluționar asupra mai multor industrii majore.

Într-un articol viitor voi dezvolta subiectul cu descoperirile din Antarctica. Pentru mai multe detalii a Programelor Spațiale Secrete, accesați interviurile video cu subtitrare RO a lui Corey Goode, din categoria David Wilcock din blog.

 Sursa: https://www.exopolitics.org https://burebista2012.blogspot.com/ & 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.