Ce tari ne cred unii! Sunt nemti cu vedenii, cică România, Ungaria,...

Ce tari ne cred unii! Sunt nemti cu vedenii, cică România, Ungaria, Polonia și o parte din guvernul Italiei vor să distrugă UE!

0 132
Gunther Oettinger
Gunther Oettinger
El a adăugat că UE este expusă riscului autocraților care folosesc războaiele comerciale și agresiunea, menționându-i aici pe președintele rus Vladimir Putin, președintele turc Recep Tayyip Erdoğan și pe „chinezul inteligent”.
Oettinger a spus de asemenea că guvernul țării sale, Germania, nu arată suficient entuziasm față de UE, mai ales când vine vorba de buget. El a spus că ministrul social-democrat al finanțelor, Olaf Scholz, este „un trezorier mai strict în această privință” decât predecesorul său conservator, Wolfgang Schäuble.
Oettinger a menționat că primul capitol al acordului de coaliție al guvernului german este intitulat „un nou început pentru Europa”.
Un neamt guraliv care arata ca nici ei nu mai sunt ce au fost!
Iata ce spune, cineva care-l cunoaste pe europarlamentarul german: „Nu văd nimic despre asta în dezbaterile actuale de la Berlin. Absolut nimic „, a spus Renate Weber (europarlamentar roman, fost consilier la presedintie pe timpul lui Basescu, actualmente la ALDE), după ce Oettinger a spus că România slăbește proiectul european. Acesta „este un obișnuit al declarațiilor alarmiste și fără niciun fundament…”

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.