Si Municipiul Brasov va avea Sectii de politie in marile cartiere!

Si Municipiul Brasov va avea Sectii de politie in marile cartiere!

0 253
Revenind la o experienta candva reusita in Municipiul de sub Tampa, Poliţia Brasov si-a propus  câte un birou de Politie în fiecare cartier din oraș. In acest moment instituția  municipala aflata  în reorganizare, va înființa secții în fiecare cartier, pentru a asigura ordinea şi liniştea publică.
În prezent, funcţionează deja două astfel de birouri, în cartierele Bartolomeu şi în Tractorul, De multi ani deja exista compartiment la nivelul stațiunii Poiana Brașov care In prezent lucrează împreună cu Serviciul Salvamont pentru menținerea unui climat de siguranță pe pârtiile din stațiune.
In următoarea perioadă vor fi amenajate şi birourile din restul cartierelor. În acest sens, Primăria Brașov a alocat pentru acest an, un buget de 19,79 de milioane de lei.
Cele mai mari cheltuieli, la Poliţia Locală, în valoarea de 18,74 milioane de lei, sunt pentru personal, iar pentru bunuri şi servicii s-au alocat doar  1,27 milioane lei,adica nici 5 % ! De asemenea, pentru 2018, instituţia are si un buget de 160.000 de lei pentru investiţii.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.