2,9 milioane lei pentru Sala Sporturilor

2,9 milioane lei pentru Sala Sporturilor

0 92

Consilierii locali brasoveni au aprobat recent o contributie de 2,9 milioane de lei la contravaloarea lucrarilor de asistenta tehnica pentru modernizarea Salii Sporturilor „D.P. Colibasi” si a Bazinului de inot din Brasov, care vor fi reabilitate de Ministerul Dezvoltarii si Turismului, prin Compania Nationala de Investitii (CNI) SA.
Proiectul de modernizare a bazinului de inot prevede ca obiectivul va putea fi utilizat atat de sportivii de performanta, pentru antrenamente, cat si de persoanele care doresc sa inoate in timpul liber. Pe langa trei sau patru bazine de dimensiuni diferite, se doreste construirea de cabinete medicale,a unui centru de tratament, o statie anti-dopping, sauna, jacuzzi, doua baruri si alte facilitati. Documentatia mentioneaza ca suprafata construibila va fi aproape dublata, urmand sa aiba 4.800 mp.
Constructia va avea trei niveluri: demisol, parter si etaj. Vor exista si terase, bar, iar in spatele bazinului este propus un spatiu in aer liber, cu bar si sezlonguri, unde sa se poata face plaja pe timpul verii.
Bazinul principal, de dimensiuni olimpice, va avea o tribuna cu aproximativ 500 de locuri, la care accesul se va face separat de celelalte facilitati. Valoarea totala a investitiei este estimata la circa 5 milioane de euro.
Sala Sporturilor a fost construita in anul 1978, iar specialistii municipalitatii au catalogat starea cladirii ca fiind improprie cerintelor actuale, anuntand ca se impune inclusiv realizarea unor finisaje interioare si exterioare

Sandu Dumitru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.