24 de localitati fara energie electrica

24 de localitati fara energie electrica

0 86

Un numar de 24 de localitati din Transilvania si zona Galati-Braila aveau intrerupta alimentarea cu energie electrica, duminica dimineata, din cauza ninsorilor abundente si vantului puternic, informeaza societatea Electrica.
Conform situatiei raportate din teren, la zonele deservite de filialele Electrica SA, in Transilvania sunt 20 de localitati fara energie electrica – 18 in Alba (Horia – Arieseni), iar in Harghita si in Bistrita cate o localitate. De asemenea, nu au energie electrica patru localitati in zona Galati-Braila.
Echipele de interventie ale Electrica SA au identificat sase linii electrice cu intreruperi, precum si 59 posturi de transformare scoase din functiune de conditiile meteorologice.
Specialistii societatii se afla pe teren si lucreaza pentru remedierea instalatiilor avariate si restabilirea in cel mai scurt timp a conditiilor normale de furnizare a electricitatii in toate localitatile, precizeaza Electrica.
Zonele deservite de Electrica SA sunt Transilvania (filialele de Electrica Furnizare Transilvania Nord si Electrica Furnizare Transilvania Sud) si nordul Munteniei (prin filiala Electrica Furnizare Muntenia Nord).

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.