22 aprilie – Ziua Mondiala a Pamantului

22 aprilie – Ziua Mondiala a Pamantului

0 231

Pamantul este a treia planeta de la soare si are in compozitie piatra si metal ca „ingrediente” principale, ca de altfel si planetele Mercur, Venus si Marte.Fiecare dintre acestea? au o suprafata solida , spre deosebire de celelalte planete gazoase.?


Terra are o constitutie particulara in sistemul solar. Este formata din trei invelisuri specifice: atmosfera, hidrosfera si litosfera, fiecare avand o structura si o constitutie complexa.


?


Ziua Pamantului, sarbatorita la Brasov


In perioada 20 – 22 aprilie, asociatiile de turism montan Mai SUS si Floare de Colt, din Brasov, impreuna cu Colegiul de Stiinte ale Naturii „EMIL RACOVITA” (coordonatori: prof. Cristina Mihalcescu si Georgeta Sima), Colegiului Tehnic de Constructii si Arhitectura „Christian Kertsch” (coordonator: Claudea Trofin), Centrul Cultural REDUTA si URBAN SA organizeaza actiuni dedicate ZILEI PAMANTULUI, sarbatorita in fiecare an in intreaga lume in data de 22 aprilie.


?


Programul manifestarilor


In cadrul evenimentului vor avea loc mai multe actiuni: Ecologizare traseu pe muntele Tampa; Expozitie de afise ecologice; Activitati de team building (doar pentru elevi) coordonator: Claudea Trofin;? Videoproiectie cu tematica: realizator Emi Cristea; Invitat special: Dan Dinu (CPNT Brasov) cu un material cu tematica ecologica;


Activitatile de team building, expozitia si videoproiectiile vor avea loc la Centrul Cultural REDUTA, str. Apollonia Hirscher, nr. 8.


Sambata, 21 aprilie 2007: ora 09.00 – Piata Sfatului, la fantana, pentru ecologizare traseu pe muntele Tampa; ora 18.00 – la Centrul Cultural REDUTA, pentru videoproiectii, intrarea libera.


Laura Moise

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.