Ipocrizia ca armă politică la USR, folosită intens de Benga

Ipocrizia ca armă politică la USR, folosită intens de Benga

0 200

Deputatul userist brașovean Tudor Benga a alergat degrabă la norișorul lui de facebook pentru a băga capul în poză odată cu căderea guvernului Cîțu.
Mai mult, ne informează, vezi Doamne! despre o situație care nu s-ar mai fi întâmplat de la Zidirea Lumii de către Dumnezeu Tatăl: că versatilele cărți politice ar fi în mâna președintelui iohannis.

,,Extraordinar, (cum ar spune) Caragiu, fără constatarea asta eram pierduți!,, In primul rând ipocrizia, cabotinismul congenital și prostia manifestă, constituie fibra moral-intelectuală ce străbate acest USR dintr-un capăt în celălalt.
Păi nu ei creară criza, după azvârlirea afară din guvern a putreziciunii expandate peste destinele Justiției românești, Stelian Ion, ieșind de la guvernare?
Care voia să-și pună procurori șefi haștagiști care să treacă neîntârziat la epurări politice și să-l scape pe Barna de dosarul cu fraude europene? Nu ei au compus împreună cu intelectualii de la AUR prima moțiune de cenzură, de nivel de clasa a VIII-a, desființată de Curtea Constituțională?
Iar acum Tudor Benga o dă cu catastrofalul și cu criza.  
,,Moțiunea a trecut cu un scor covârșitor și guvernul Cîțu a căzut. Cărțile sunt acum în mâna președintelui Iohannis.(sic!) Eu sper că și președintele Iohannis și PNL vor înțelege că e catastrofal pentru țară să continue să încerce să calareasca un cal politic mort și să vină cu o altă propunere de premier.
Asta este calea cea mai scurtă pentru a începe să depășim cât mai repede această criză”, sfătuiește ipocrit dezgustătorul userist brașovean.

Libiu Mateescu

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.