2008 ne-aduce Aeroport

2008 ne-aduce Aeroport

0 138

In luna noiembrie 2007, Ronald Weissberger, Presedintele firmei Intelcan, care a castigat contractul de concesiune de lucrari pentru proiectarea, realizarea si operarea Aeroportului International Brasov Ghimbav, spunea ca Mos Nicolae urma sa vina din nordul Canadei cu aeroport. Atunci se spera ca in prima saptamana saptamana din decembrie se va realiza imprejumuirea suprafetei ce va fi ocupata de aeroport.
Din motive obiective, imprejmuirea se face abia acum iar marti se inaugureaza lucrarile, astfel incat daca Mos Nicolae n-a reusit sa ne-aduca Aeroportul, o va face Iepurasul.
Dupa finalizarea imprejmuirii, vor incepe lucrarile de mobilare a zonei adiacente, ce cad in sarcina Consiliului Judetean. Studiul pentru aceste lucrari este finalizat si a fost realizat de o firma germana, dupa cum a informat Presedintele Comisiei de realizare a aeroportului, Iancu Vespasian Augustin. Nu mai trebuie decat sa inceapa lucrul si acest fapt, se va intampla marti 15.04., adica in aceasta saptamana.
Dealtfel, spune Iancu Vespasian, inceperea cat mai rapida a lucrarilor este presata si de operatorii de zbor, care, fara a fi contactati au facut deja demersuri pentru a incheia contracte cu viitorul aeroport. Atat Consiliul Judetean Brasov cat si Intelcan sunt contactate de diferite firme pentru a obtine promisiunea unor contracte.
Finantatorii investitiei nu pot nici ei sa astepte. Creditul financiar si moral pe care il acorda Aeroportului nu este pe termen nelimitat. Trebuie batut fierul cat e cald si e cald: investitia este, in momentul de fata, acoperita in proportie de 150%.
Asadar, lucrarile trebuie sa porneasca, nimeni nu-si permite sa insele increderea atator institutii si mai cu seama a cetatenilor judetului!

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.