Fiul fostului securist Duţu l-a jignit pe Macedonschi în plenul CL Braşov...

Fiul fostului securist Duţu l-a jignit pe Macedonschi în plenul CL Braşov când acesta vorbea despre distrugerea centrului istoric

5 926

Ședința online de joi a Consiliului Local Brașov nu a fost lipsită de incidente, protagoniști fiind Cristian Macedonschi (FDGR) și Tudor Duțu (PSD).

Mai exact, la începutul ședinței, când se făcea prezența, Cristian Macedonschi a întrebat unde se transmite live ședința, asta chiar dacă, de multe luni, transmisia se face pe canalul de YouTube al Primăriei Brașov. De altfel, reprezentanta Primăriei Brașov, Gabriela Vlad (care s-a ocupat de gestionarea transmisiei), a amintit că transmisia se face pe canalul YouTube al Primăriei Brașov. În dialog a intervenit și primarul Brașovului, George Scripcaru, care a spus că „vrea să se vadă”. Macedonschi a răspuns că „este vorba de Brașov, de Brașovul meu, de Brașovul dumneavoastră și a lui Duțu chiar dacă construiește fără autorizație”

 Replica unuia dintre cei vizați, respectiv Tudor Duțu, fiul fostului securist Duţu, ală de a jefuit Temvar,  a fost „Te mănâncă în c.r grase!”.

Ce a spus Macedonschi:

,,PSDistii cu acordul lui Scripcaru distrug Centrul Istoric al Brasovului. Incredibil cum a fost autorizată şi avizată această construcţie oribilă. Iar pentru acest „Hotel“ se doreste pietonala pe Mureşenilor şi distrugerea zonei istorice prin transformarea aleii în arteră pentru maşini.

Voi ce ziceti?

Iulian Rinder

COMENTARII

  1. Pai de ce nu i-a raspuns Macedonschi pe limba lui, adica sa-l scuipe intre ochi?

  2. Geaba zicem noi contribuabilii ceva, că nu se uită nimerică la noi, mai ales cât timp băieții cu care Scripi face jumi-juma toate tunurile și șpăgile, în frunte cu Johannis, sunt ultramulțumiți – indiferent de starea Brașovului care a ajuns WC-ul tuturor golanilor și neamurilor proaste. Punct.

    • Melos Negros,… Cu ce este de vina Iohannis, ca Scripcaru distruge Brasovul??? Scripcaru a facut din todeauna parte din partidul care esete la puter, pentru a-si pastra scaunul,… iar Brasoveni venetici l-au ales,.. pentru ca este de-al lor!”!!!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.