15.000 de euro pentru baschetbalistii in carucior

15.000 de euro pentru baschetbalistii in carucior

0 117
Rotarienii au strans 15.000 de euro pentru o echipa de baschetbalisti cu dizabilitati. Banii vor fi folositi pentru achizitionarea fotoliilor rulante folosite in jocul de baschet de tinerii care se pregatesc sa ajunga in 2016 la Jocurile Paralimpice de la Rio. Printre obiectele tombolei organizate la bal s-a aflat si o minge de fotbal cu semnaturile jucatorilor de la Manchester City.
Balul de caritate organizat de Clubul Rotary din Brasov s-a bucurat sambata seara de prezenta a 200 de persoane care au ajutat la strangerea de fonduri pentru cauza nobila de anul acesta : procurarea de fotolii rulante pentru echipa de baschet a Brasovului formata din persoane cu dizabilitati.
S-au strans 15.000 de euro iar banii vor fi folositi pentru cumpararea scaunelor rulante speciale destinate componentilor echipei de baschet care si-au propus sa ajunga la Jocurile Paralimpice din 2016 de la Rio. Scenariu cu care Sally Wood Lamont, presedintele Comitetului National Paralimpic, este de acord, dupa ce i-a vazut la treaba pe baschetbalistii brasoveni tintuiti in scaune cu rotile.
In cadrul balului a fost organizata si o tombola cu premii. Unul dintre obiectele pretioase a fost o minge de fotbal cu totul speciala, care care si-au pus semnaturile fotbalistii milionari de Manchester City.
Balul de caritate organizat de „Rotary Club“ a devenit de-a lungul timpului cel mai important eveniment caritabil anual din Brasov.
Generozitatea participantilor la acest eveniment permite ca in fiecare an fondurile stranse sa serveasca unei cauze nobile.
 
Vifor Rotar
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.