Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita la Brasov

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita la Brasov

0 287

Vineri, 1 decembrie 2006, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, Institutia Prefectului a organizat la Brasov o serie de manifestari care sa marcheze marea sarbatoare. La evenimente, vor participa autoritatile publice locale, reprezentanti ai Asociatiei Veteranilor de Razboi ai Filialei Brasov ai U.N.C.M.R.R.,? ai Asociatiei Judetene „Cultul Eroilor”, ai Asociatiei Fostilor Detinuti Politici, ai Centrului Militar Zonal, Academiei Fortelor Aeriene „Henri Coanda” Brasov, Inspectoratului Scolar Judetean Brasov si cetateni ai Brasovului.


?


Programul zilei


Vineri, incepand cu orele 11.00, brasovenii sunt asteptati sa participe la marea sarbatoare prilejuita de Ziua Nationala a Romaniei, in Piata Unirii, unde vor avea loc depuneri de coroane si jerbe de flori la monumentul din Piata Unirii, defilarea Garzii de onoare, precum si oficierea unei slujbe religioase.


Manifestarile prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei vor continua de la orele 17,30, in Piata Prefecturii, unde va avea loc defilarea si retragerea cu torte a Brigazii 2 Vanatori de Munte, „Sarmizegetusa”, pe traseul? Piata Prefecturii – Bd. Eroilor – Garnizoana Brasov.


Elena B.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.