Zeci de mii de vizitatori la Zoo Noua in ultimele zile

Zeci de mii de vizitatori la Zoo Noua in ultimele zile

0 561

Animalele de la Gradina Zoologica au adus in Noua peste 10.000 de scolari in programul Scoala Altfel. Si de Paste, mii de brasoveni si turisti au vizitat gradina recent renovata

Animalele de la Gradina Zoologica au adus in Noua peste 10.000 de scolari in programul Scoala Altfel. Si de Paste, mii de brasoveni si turisti au vizitat gradina recent renovata. Tigrii, leii, ursii sau serpii achizionat de curand au facut senzatie in randul micilor vizitatori, care umplu aleile gradinii zoologice in fiecare zi de vacanta.

In grupuri organizate de scoala sau cu parintii, prichindeii sunt cei mai fericiti vizitatori ai Gradinii Zoologice. Copiii chicotesc printre custile animalelor carora le admira fiecare miscare. Daca ratustele sunt preferatele fetitelor, animalele mai fioroase sunt pe placul baietilor.

Bunicii brasoveni au profitat de vremea frumoasa si vacanta pentru a-si aduce nepotii la Recordul de vizitatori in perioada sarbatorilor pascale a fost inregistrat luni in prima zi de Paste, 4700 de intrari. Saptamina trecuta, care a coincis cu activitatea Scoala Altfel animalele de la ZOO Brasov au fost admirate de peste 13.000 de vizitatori.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.