Zarnestean violent, impuscat de un jandarm

Zarnestean violent, impuscat de un jandarm

0 652

Agresorul, beat si pus pe scandal, atacase cu toporul o patrula mixta formata dintr-un politist si un jandarm si a avariat masina de politie, care se deplasase la un incident petrecut in noaptea de luni spre marti, in Zarnesti.

In jandarm a impuscat un barbat din Zarnesti in zona abdominala si in brat. Agresorul, beat si pus pe scandal, atacase cu toporul o patrula mixta formata dintr-un politist si un jandarm si a avariat masina de politie, care se deplasase la un incident petrecut in noaptea de luni spre marti, in Zarnesti. Un apel la 112, semnalase faptul ca, pe fondul consumului de bauturi alcoolice, barbat isi agreseaza membrii familiei si distruge bunurile din gospodarie.
Cand a vazut echipajul de interventie, agresorul a iesit in curte cu un topor si a incercat sa-i loveasca pe politist si pe jandarm. Acesta a scos pistolul din dotare si a tras doua focuri in plan vertical, iar apoi a tras inca trei focuri asupra agresorului, ranindu-l la una dintre miini si in abdomen.
Barbatul a fost internat de urgenta la Spitalul Judetean Brasov, unde a fost agresiv si cu medicii. In prezent se afla in coma indusa, dar stabil hemodinamic. Sotia barbatului a depus o plingere impotriva lui la Politia Zarnesti, iar ancheta a fost preluata de catre procurorii Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Cluj

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.