Wizz Air lanseaza azi cinci noi destinatii

Wizz Air lanseaza azi cinci noi destinatii

0 271

Compania aeriana low-cost Wizz Air lanseaza azi, 15 ianuarie 2007, cinci curse noi cu plecare de pe aeroportul Baneasa din Bucuresti, ocazie cu care ofera 700 de bilete dus-intors gratuite pe rute europene.


?


Biletele gratuite, ce vor putea fi castigate prin intermediul unei tombole ce va fi organizata pe 14 ianuarie, se vor putea utiliza pe ruta si conform datelor deja inscrise pe voucher sau, in limita unui credit de 300 lei, pentru a zbura la alegere catre oricare dintre cele cinci noi destinatii cu plecare de pe aeroportul Baneasa: Barcelona, Londra, Roma, Dortmund sau Budapesta. Nici un cost suplimentar nu se va aplica vouchere-lor castigatoare.


?


Pentru a zbura catre destinatia si la datele inscrise deja pe voucher, castigatorii trebuie sa apeleze Call Center-ul Wizz Air pentru confirmarea rezervarii (03 6440 2000), cu minimum sapte zile inainte de data plecarii si pana la data limita de 31 martie 2007. In cazul in care castigatorii aleg sa utilizeze creditul de 300 lei, este necesar ca acestia sa sune la Call Center-ul Wizz Air pana la data de 31 Martie 2007 si sa aleaga o destinatie si datele de calatorie.


?


Compania aeriana low-cost Wizz Air utilizeaza o flota tanara de avioane Airbus A320, fiecare cu o capacitate de 180 locuri. Cu 32 de aeronave A320 deja comandate si drept de preemptiune pentru inca 12, flota Wizz Air urmeaza sa numere 53 de aeronave pana in anul 2012. Compania opereaza zboruri din Polonia, Ungaria, Bulgaria, Croatia, Slovenia si Romania. In anul 2006, Wizz Air a transportat circa trei milioane de pasageri.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.