Vremea de Florii

Vremea de Florii

0 244

Prognoza pentru sfarsitul saptamanii indica vreme frumoasa, chiar daca temperatura va fi cu cateva grade mai mica, unele zone ale tarii fiind udate de usoare ploi. Meteorologii spun insa ca nu trebuie sa ne facem griji, pentru ca in duminica Floriilor vom avea zi frumoasa si calda.
Meteorologul Elena Cordoneanu precizeaza: „De Florii, vreme buna in cea mai mare parte a tarii si calda in vest, sud-vest si centru. Nu este rea nici in restul teritoriului, acolo vremea va fi in parametrii normali, cu cateva ploi scurte si trecatoare. In Bucuresti vreme frumoasa cu 25 de grade, limita climatologica pentru o zi de vara. Este o abatere cu 5 grade faþa de normal, dar nu este grava”.
Ca de obicei Bucurestiul este mai mult bagat in seama, si la comunicatele meteo, ca si in alte privinte, cu toate ca, de oricare sarbatori, „balaurii” de acolo invadeaza muntele sau, vara, si litoralul.
Saptamana Mare ar putea sa nu mai fie atat de frumoasa si de calda, insa lucrurile se pot schimba, intrucat sansele de realizare a unei prognoze la asa un interval lung de timp sunt mici, mai spune Elena Cordoneanu
Prognoza mai aduna, ca de obicei, nori in zona de munte, fara a se preciza daca vor cadea si ploi, precum si in zona Moldovei. Sa speram insa ca Doamne-Doamne va binevoi sa ne zambeasca de pe un cer insorit, macar in aceste zile de sarbatoare, ca in rest avem destule belele pe cap, pe care, din pacate, ni le facem noi cu manusita noastra.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.