Volei : Corona Brașov și-a testat potențialul în turneul de pregătire de...

Volei : Corona Brașov și-a testat potențialul în turneul de pregătire de la Lugoj

0 224

Trei partide amicale a susținut nou promovata în prima ligă de volei feminin, Corona Brașov, în turneul international de pregătire de la Lugoj. În prima zi, CSM Lugoj a învins, cu 3-1 (25-21, 22-25, 25-20, 25-13) Corona Brașov.
Corona, deși nou promovată, s-a dovedit a fi o formație ambițioasă, la care au evoluat și Simina Străchinescu, Adriana Popa sau Ramona Rus, trei foste jucătoare ale organizatoarei turneului.

În a doua partidă, Corona Brașov a întâlnit vicecampioana Ungariei, Swietelsky Bekescsaba, meci câștigat la limită, cu 3-2, de echipa maghiară, mai concentrată pe final de meci (15-12 în setul decisiv).

În ultima partidă, Corona Brașov a învins Spartak Subotica, din Serbia, după un meci strâns, scor final 3-2 (foto).

Antrenorul Coronei, Ciprian Dărnescu a apreciat că a fost un turneu solicitant, reușit, cu un nivel ridicat, în care s-a atins obiectivul de a rula tot lotul de jucătoare, de a găsi formulele potrivite de joc înainte de startul meciurilor oficiale.

Vă reamintim că echipa brașoveană a învins recent, tot într-un meci amical, disputat la Brașov, CSM Târgoviște, vicecampioana națională din sezonul trecut.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.