Victor Ponta are amanta

Victor Ponta are amanta

0 942

Asta nu pentru a ne conforma celebrului indemn Cherchez la femme, care deconspira o femeie in spatele oricarei afaceri incurcate si, eventual, murdare. Iar afacerile baronului Nechita de la Iasi, numai cat razbat din dosarul DNA, par deosebit de jegoase

Asta nu pentru a ne conforma celebrului indemn Cherchez la femme, care deconspira o femeie in spatele oricarei afaceri incurcate si, eventual, murdare. Iar afacerile baronului Nechita de la Iasi, numai cat razbat din dosarul DNA, par deosebit de jegoase. Din toate zoaiele in care s-a scaldat ani in sir fostul securist, ajuns primarul Iasiului si unul dintre cei mai influenti pesedisti din tara, premierul Ponta vede doar lucruri diafane si sentimente profund barbatesti. Pontacul s-a exprimat, in cel mai recent interviu, in termeni foarte ingaduitori la adresa tartorului Iesilor, in siajul marelui Adrian Nastase, care-si lua in brate coruptii inainte sa intrebe cat zice legea ca au furat.
Nu stiam ca trebuie sa stai in arest pentru ca ti-ai spionat amanta”, a glasuit Ponta, mimand mirarea si afectarea din obrajorii lui grasuti, si incercand parsiv sa diminueze faptele baronului Nechita. Ponta – naturel simtitor, pozeaza in mascul de partid, cu intelegere pentru dragostile unuia din cei mai prolifici producatori locali de voturi din tara. Fostul procuror si mimac al respectului pentru justitie, se face ca nu vede ca vina lui Nechita nu era ca-si spiona amanta, o blondina promovata in Primarie chiar in ziua in care facea public divortul de nevasta-sa. nechita
Culpa baronului este ca filajul non-stop, chiar si in afara Iasiului, se facea cu politia locala. Procurorii zic ca Nichita folosea sclavii in uniforme si pentru a-si spiona partenerii de afaceri sau persoane despre care voia sa afle diverse lucruri.
Slugoiul din fruntea Politiei Locale a fost filmat in timp ce cara darurile la nunta fiicei lui Nechita, paranghelie la care a benchetuit toata clica pesedista, in frunte cu Victor Ponta.
Cel care se face ca nu stie ca, in timp ce politia locala il slugarea pe Nechita, in Iasi s-au petrecut diverse fapte fix de competenta politistilor locali. Care erau, saracii, prea ocupati cu misiunile trasate de Nechita ca sa mai lucreze si pentru iesenii care le plateau salariile.
Asta este Nechita aparat cu nonsalanta prefacuta de Ponta, si ale carui fapte abia incep sa fie date in vileag. De-aia zic: Ponta trebuie ca are o amanta, de manifesta atata intelegere pentru baronul Iasiului si ii diminueaza faptele la excesele unui amant gelos.

 

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.