Verde în față!

Verde în față!

0 98


În dimineața aceasta am avut o revelație… mi-am dat seama că de vreo câțiva ani încoace am căpătat o dizabilitate de comunicare. Cunosc câteva tactici de comunicare, dar… pur și simplu… nu mai am nici răbdarea, nici dispoziția să le folosesc.
Nu mă mai interesează deloc aparențele…
Mulți dintre cunoscuții mei îmi spun să fiu mai diplomat, pentru că aș putea obține mai mult…
Măi, uite… tu ai dreptate, dar încearcă să spui lucrurile mai pe ocolite. Oamenii ar asculta altfel ceea ce ai de spus, dacă ai fi și tu ceva mai diplomat…”.
Așa o fi, dar nu mai am răbdare.
De fapt, cred nu am avut niciodată, dar altădată parcă aveam un oarecare control asupra modului de comunicare… Acum nu prea îmi mai pasă. De ce aș face-o? Ca să obțin ce anume?
Cei care mă înțeleg, mă înțeleg oricum aș spune lucrurile. Cei care nu mă înțeleg… aia e… nu suntem pe aceeași lungime de undă și cu asta basta.
Nu-i bai… până la urmă nu trebuie să fim toți pe aceeași lungime de undă. Nu vreau să obțin nimic de la nimeni. Așa că, de ce mi-aș adapta modul de comunicare? E un efort total inutil și nu merită bătaia de cap… Ah, ba da! Mi-ar place ca oamenii din jurul meu să se trezească la realitate și să facă naibii ceva!
Lumea se transformă gradual într-un imens lagăr de concentrare, iar 99% dintre oameni pur și simplu nu vor să lupte. Da… dar încep să-mi dau seama că nici asta nu depinde de mine.
Dacă nu i-a urnit El Dumnezeu… n-o să-i urnesc eu.
Atunci de ce m-aș agita?
Cei care înțeleg… bine.
Cei care nu înțeleg… iarăși bine.
Știți la ce concluzie am ajuns eu?
Cel mai bine este să fii tu însuți, așa cum consideri tu nimerit…
Bineînțeles că o mulțime de oameni se vor îndepărta de tine. Așa… și?
Oricum aceia nu erau oameni tăi… oricum nu te-ai fi simțit bine lângă ei.
N-ai pierdut nimic…

Autor: Artin Side
Sursa: facebook.com

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.